Tags relacionats...

googlecalendarifacebookcatala

Facebook i Google Calendar ja estan disponibles en català

font: Redacció Tinet

publicat: 03-06-2008

Aquestes últimes setmanes dos recursos destacats i ben coneguts a la Xarxa com són el web d'intercanvi de fotografies i vídeos entre amics més popular del moment, Facebook, i l'aplicació de calendari web de Google, Google Calendar, ja estan disponibles en llengua catalana. En el primer cas, ha estat possible a la unió d'un bon grapat d'usuaris que han impulsat una campanya, "Volem Facebook en català", a través de la utilitat de "Causes" del mateix portal. En el segon cas, continua la línia de Google d'anar introduint progressivament el català i altres idiomes als nous productes.

Google Calendar i Facebook ja estan en català Sobre Facebook
Des d'aquest mes de maig i gràcies a la insistència dels seus usuaris i a les seves traduccions, el web de contactes entre amics Facebook es troba disponible en versió catalana a través de l'adreça ca.facebook.com. Aquest portal gratuït, que compta cada dia amb més adeptes i que fou el fenomen revelació del 2007, permet compartir fotografies i vídeos, retrobar antics companys i amics, quedar amb ells... podent controlar sempre la privadesa.


Sobre Google Calendar
Des del passat divendres, segons informa WICCAC, l'aplicació d'agenda personal via web de Google ja funciona en català. Google Calendar ens permet programar la nostra agenda fàcilment i compartir aquells esdeveniments que determinem amb els nostres amics i família. A més, també existeix la possibilitat de gestionar-la a través del telèfon mòbil. Els usuaris que actualment ja utilitzen el servei en un altre idioma poden passar-se al català anant a l'àrea de configuració i canviar l'idioma.