Tags relacionats...

videojocmobilstelefoniamobil

Vodadone presenta una nova generació de videojocs per a mòbils

font: Redacció Tinet

publicat: 06-06-2008

A partir d'ara els usuaris de videojocs per a mòbils podran gaudir d'una nova experiència en l'ús d'aquests. La companyia de telefonia Vodafone acaba de treure al mercat nous videojocs que aprofiten els sensors de moviment, les pantalles tàctils i l'alta definició dels nous terminals que estan apareixent actualment al mercat. Els nous videojocs, disponibles a través de Vodafone Live!, volen començar ser una alternativa a les consoles de nova generació introduint les seves innovacions.

Nova generació de videojocs per a mòbils Vodafone España ha presentat aquest dijous una nova generació de videojocs que ofereixen a l'usuari un ventall de noves possibilitats de joc a través del telèfon mòbil. Aquests nous videojocs, juntament amb els telèfons més avançats, trenquen la barrera del mode d'ús tradicional, i permeten a l'usuari gaudir d'una nova "jugabilitat" no experimentada fins al moment. A més de ser la plataforma de projecció del videojoc, el telèfon passa a ser una eina fonamental del mateix, a través del qual l'usuari pot descobrir noves formes de diversió per a tots els públics.

S'han creat tres noves tipologies de videojocs segons la característica que tingui el mòbil:

  • Jocs per a mòbils amb sensor de moviment, on els telèfons s'utilitzaran com a comandament i plataforma a la vegada.
  • Jocs High Definition, per a terminals amb gran qualitat d'imatge i de so (amb sistema operatiu Symbian), que permetran que l'usuari gaudeixi d'impactants gràfics o efectes de so.
  • Jocs Touch, per a mòbils amb pantalla tàctil que permeten jugar amb el dit o el llapis i, així, l'usuari podrà realitzzar nous moviments imodes de joc.
Els videojocs es poden descarregar del portal Vodafone live! per un preu de 7 euros el joc, un preu més elevat que els jocs tradicionals que es venien comercialitzant fins ara.