Tags relacionats...

La Diputació de Tarragona i la de Pontevedra promouen un cicle de concerts de banda

font: Premsa / Diputació de Tarragona

publicat: 06-08-2008

La Diputació de Tarragona ha organitzat amb la col.laboració de la Diputació de Pontevedra una sèrie de concerts de la Banda de Música del municipi gallec de Valga. S'han programat una sèrie de quatre concerts a Tortosa, l'Espluga de Francolí, l'Hospitalet de l'Infant i Riudoms. Els concert van començar a la capital del Baix Ebre el passat 1 d'agost i finalitzaran el proper diumenge dia 10 al municipi de Riudoms.

Una actuació de la banda de Valga A més d’aquests, s’ha fet un concert a la pedania tortosina de Vinallop i el proper dissabte 9 d’agost és farà un concert a Prat de Comte. Aquestes actuacions extraordinàries són fruit de l’agermanament entre els municipis de Valga i Prat de Comte, que mantenen una relació de col·laboració des de fa anys en motiu de les festes de l’aiguardent que se celebren a totes dues poblacions. 

Precisament va ser en el marc de la passada edició de la Festa de l’Aiguardent de Prat de Comte quan es va començar a planificar aquest cicle de concerts. Durant els actes de la festa el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, l’alcalde de Valga, José Maria Bello Maneiro, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i l’alcalde de Prat de Comte i president de l’Organisme Autònom Desenvolupament Local, Joan Josep Malràs van acordar fer una sèrie de col·laboracions entre les institucions i es va posar en marxa aquest cicle de concerts. En una segona fase, la Banda de Música de Tortosa farà una gira per la província de Pontevedra.