La Fundació puntCAT abarateix el registre de dominis pel tercer aniversari de la seva aprovació

font: Fundació puntCat

publicat: 16-09-2008

La matinada del 15 al 16 de setembre de 2005, la ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) donà llum verda al .cat. Aquest reconeixement internacional suposà el triomf de la societat catalanoparlant a Internet, que a partir de llavors compta amb el seu propi domini. Per celebrar aquest tercer aniversari la Fundació puntCAT anuncia l'abaratiment de preus en el registre d'aquest domini de primer nivell. A partir d'ara, la persona que registri un .cat s'estalviarà un 33% respecte al preu anterior.

Aquests dies es compleixen 3 anys de l'aprovació del domini .cat En poc més dels dos anys i mig que el .cat porta en funcionament (els primers dominis es registraven el 13 de febrer de 2006), el .cat ha superat els 30.000 dominis. La solvència del domini .cat, fruit del seu creixement, ha permès que per segona vegada en un mateix any es rebaixi el preu del seu registre; recordem que al febrer es va abaratir un 25%. Així doncs, en 2008 el preu d'un .cat s'ha reduït a la meitat del cost de registre a inicis d'any, com a mostra de la intenció de la Fundació puntCAT d'acostar al màxim el .cat a la societat que amb ell s'identifica a Internet.

A banda d'aquest abaratiment del cost general d'un .cat, en l'actualitat hi ha diferents promocions per registrar dominis a un preu encara més econòmic. Les petites i mitjanes empreses i les entitats sense afany de guany poden registrar dominis .cat amb descomptes propers al 70% fins finals d'any, gràcies a la campanya PIMESTIC.CAT de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.