El bloc de Jordi Cervera (iCat fm) guanya el Premi Blocs Catalunya

font: Catalunya Ràdio

publicat: 13-10-2008

Jordi Cervera ha guanyat el premi Blocs Catalunya al millor blog cultural. El blog de Jordi Cervera és una de les ofertes que té el web d'iCat fm on es pot trobar un seguit de recomanacions literàries d'aquest periodista i escriptor reusenc, amb l'aportació d'una antologia de poemes d'amor inèdits de poetes ben coneguts. El premi es va lliurar ahir a la nit en un acte organitzat per l'associació STIC a l'Auditori de Girona. Es tracta de la primera edició d'uns premis creats per aquesta associació, que té com a principal objectiu la promoció de l'ús de les noves tecnologies en català.

El bloc del periodista i escriptor reusenc Al premi, convocat en cinc categories diferents (cultura, societat, actualitat, TIC i educació), s’hi van presentar més de 500 blocs, dels quals es van escollir els cinc millors per categoria mitjançant votació popular.
Un jurat, format entre d’altres pel president del Parlament de Catalunya, Ernest  Benach, el president de la Fundació puntCAT, Joan Francesc Gras, o l’escriptor i periodista Martí Gironell, va escollir el blog guanyador de cada categoria.

El bloc de Jordi Cervera és a la xarxa des del febrer de l’any passat i en aquest temps ja ha aconseguit dos premis, ja que juntament amb el Blocs Catalunya té el premi Vila de Martorell 2008 al millor blog.
El contingut del blog es pot  trobar a iCat fm i es tracta d’un itinerari molt personal de lectures que fa uns mesos s’ha ampliat amb la col·laboració de reconeguts poetes. L’únic requisit és aportar-hi un poema d’amor inèdit.

En aquesta experiència ja hi han participat poetes tan coneguts com Joan Margarit. Cervera demana als autors que expliquin per què escriuen i que expliquin què han volgut aportar amb les seves obres. El bloc de Jordi Cervera dedicat a la literatura, el de Claudi Puchades dedicat a l’art i el d’Albert Puig especialitzat amb música van ser els tres primers blocs d’iCat fm. Aquests blogs no estan directament lligats a l’antena de l’emissora, sinó que són específics del web, ja que iCat fm és un projecte creat des del primer moment per a ràdio i per Internet amb continguts complementaris.

El bloc de Jordi Cervera es pot trobar a http://blogs.ccrtvi.com/jordicervera.php