Tags relacionats...

culturaliteratura

Neix Edi.cat, la primera plataforma dinamitzadora de l'edició independent en català

font: Cossetània Edicions

publicat: 13-11-2008

Aquest dijous s'ha presentat Edi.cat, Xarxa d'Editors Independents, una aliança editorial que uneix de manera pionera tres editorials independents catalanes: Angle Editorial, Cossetània Edicions i Bromera. Els principals objectius d'aquest projecte són la comercialització i la promoció conjunta dels respectius catàlegs editorials, impulsar nous projectes i la innovació.

Els responsables de les diferents editorials que participen del projecte La roda de premsa de presentació, que ha tingut lloc a la Biblioteca Nacional de Catalunya, ha comptat amb la presència d’Eudald Tomasa, director d’Angle Editorial; Jordi Ferré, gerent de Cossetània Edicions i Bernat Bataller, director comercial d’Edicions Bromera.

Les tres editorials, que comparteixen unes mateixes inquietuds, una visió de futur comuna i el convenciment que en el nou entorn seran més fortes juntes que per separat, creen Edi.cat amb l’objectiu de crear sinergies i afrontar, amb garanties, els reptes de futur que plantegen els constants canvis en el sector editorial.