Tags relacionats...

societatmeteorologiasalou

Presenten a Tarragona la campanya 'Aquest Nadal, tasta Catalunya'

font: Premsa / Aj. Salou

publicat: 28-11-2008

El director dels Serveis Territorials d'Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Xifré, acompanyat pel Cap del Programa de Comercialització Agroalimentària de la Secretaria de Comerç i Turisme, Ramon Sentmartí, ha presentat aquest matí a Tarragona la campanya "Aquest Nadal, tasta Catalunya". L'objectiu és promoure el consum i la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat durant les festes de Nadal.

Es tracta d’un espai dins del portal web gastroteca.cat on es facilita un llistat d’empreses proveïdores de lots de regal elaborats amb productes del bo i millor del país: http://www.gastroteca.cat/nadal

L’espai pretén ser una eina útil tant per consumidors com per distribuïdors de producte. A través de la l’opció ‘On comprar els lots’, es pot trobar el llistat de les empreses proveïdores de lots i també es pot accedir a aquesta informació a través d’un mapa interactiu de Catalunya per comarques. En la mateixa secció s’hi adjunta un formulari per a totes les empreses que vulguin constar en el portal com a proveïdores de lots. Hi ha un segon àmbit, ‘Adhesions a la campanya’, adreçat a totes les corporacions, entitats, i empreses, entre altres, que s’avinguin a sumar-se als objectius a la campanya.

La iniciativa s’emmarca en la creixent demanda social pel consum responsable i de proximitat, el suport als productes locals, la riquesa en el gust, la qualitat, i en definitiva en generar sinèrgies de sostenibilitat i complementarietat a escala local entre productors, distribuïdors i consumidors.

El portal web la gastroteca.cat és una iniciativa del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, mitjançant la Secretaria de Comerç i Turisme, que té com a objectiu la promoció i la difusió de la gastronomia catalana, els productes locals i el turisme gastronòmic. Ofereix un canal d’enllaç interactiu i dinàmic al servei de productors, elaboradors, restauradors, comerciants i consumidors en general. La col·laboració entre aquests sectors els reforça respectivament i els posiciona amb un major valor afegit dins el mercat.