Tags relacionats...

tarragonaaiguallibrepresentacio

Presentació del llibre: L'aigua a Tarragona. 25 anys d'Ematsa

font: Nou Silva Equips

publicat: 13-02-2009

Calia la història d’aquesta empresa mixta (amb majoria municipal i participació privada), nascuda el 1983. Una entitat central en el desenvolupament de la ciutat de Tarragona i del seu territori. Un referent internacional en la gestió de serveis bàsics i mediambientals. L’assumpte de l’aigua, el seu proveïment i el seu dèficit mil·lenari en aquesta ciutat, no és nou però, en aquests darrers 25 anys, la història s’ha accelerat plena de lluites i fites que, d’altra banda, il·lustren la vida al Camp de Tarragona i al país.
Aquest llibre recull el testimoni en forma d’història corporativa i alhora econòmica, biogràfica, periodística i política. És la història d’una superació i un èxit tècnic i col·lectiu. Destaquen els noms propis dels protagonistes —són molts. La realitat té moltes cares i la narració veus diverses

Amb: Josep Fèlix Ballesteros (alcalde de Tarragona), Ferran Sánchez Camins (president d’Ematsa), Leonard Carcolé (conseller delegat d’Ematsa), Ponç Mascaró (secretari general de l’Ajuntament), Òscar Ramírez (autor del llibre).