TINET millora els seus serveis i amplia la capacitat del correu fins arribar a un Gigabyte

font: Redacció Tinet

publicat: 18-02-2009

Els usuaris del correu de Tinet han vist ampliat fins un Gigabyte d'espai, la capacitat dels seus comptes, que fins ara era de 750 megabytes. En només dos anys, s'ha multiplicat per quatre l'espai que els tinetaires tenen al seu abast per a fer ús del seu correu, que és un servei totalment de franc. Els usuaris del correu de TINET comprovaran els beneficis d'aquesta mesura perquè podran rebre un volum més alt de missatges i podran emmagatzemar-los durant més temps i en major nombre, sense necessitat d'eliminar-los per a obtenir així més espai.

El correu de TINET amplia la seva capacitat En l’actualitat hi ha 26.905 adreces de correu corresponents a usuaris de TINET. El correu es pot consultar des de qualsevol lloc i ordinador a través de l’adreça del Webmail. El passat mes de gener es van enviar 487.250 missatges i es van rebre 972.555, amb els comptes de correu de TINET. Les xifres demostren, d’altra banda, l’eficiència de l’antivirus i el servei antispam amb què compta el correu de TINET. Només el passat mes de gener, es van rebutjar 7.078 missatges que contenien virus i que no van arribar als seus destinataris, de manera que aquests no en van patir les conseqüències negatives de rebre correus contaminats. D’altra banda, en el mateix període de temps, es van detectar més de 3.890.000 correus brossa que van ser derivats, o rebutjats pel sistema antispam que gratuïtament ofereix el correu de TINET.

Domini propi i més espai per a les pàgines construïdes amb WEBfàcil
TINET ofereix la possibilitat de dotar les pàgines construïdes amb l’aplicació gratuïta Webfàcil amb noves característiques professionals. Ara és possible associar al lloc web un domini propi que caldrà haver registrat prèviament a través de les empreses especialitzades. També és possible disposar de, fins a cinc adreces, de correu electrònic sota aquest mateix domini. A més, l'espai web del lloc web creat amb Webfàcil es veurà incrementat notablement, amb la possiblitat de disposar d’un gigabyte, el doble de la capacitat que hi havia fins ara, permetent publicar encara més continguts i incloure més recursos.

Els usuaris del Webfàcil disposen, d’altra banda, d’altres millores, com els canvis introduïts en el sistema de navegació amb la simplificació de la seva visualització. En l'administració del Webfàcil, s’han instroduït millores en la gestió del contingut, amb una nova estructura més senzilla i ràpida que facilita tasques com: editar, ordenar i crear nou contingut.

Aquestes accions de millora en el servei de correu i en l’aplicació que permet construir gratuïtament pàgines web (Webfàcil) les han dut a terme les Àrees de Sistemes i de Projectes de l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona.

Les actuacions responen a una demanda clara dels usuaris i a la voluntat de TINET d’actualitzar i millorar de manera continuada els serveis que ofereix als ciutadans, amb una aposta decidida per la qualitat i per satisfer les necessitats dels usuaris de la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona.