Tags relacionats...

internetnovestecnologestarragona

TINET celebra el dia mundial d'Internet

font: Redacció Tinet

publicat: 18-05-2009

La Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona, TINET, ha commemorat, un any más, el dia mundial d'Internet aquest diumenge, 17 de maig. TINET ha estat present a la carpa instal.lada a la Plaça de la Font, on l'Ajuntament també ha programat aquest diumenge diferents activitats, en una diada que ha volgut dedicar a les xarxes socials. TINET hi ha col.laborat amb la cessió de material, sessions formatives, i lliurant una catifa de ratolí dissenyada pel dibuixant Napi per als participants.

Els actes centrals a Tarragona s'han celebrat a la Plaça de la Font   Aquest diumenge, 17 de maig, s'ha celebra el Dia Mundial d'Internet a Tarragona i TINET hi ha estat  present en la celebració del Dia d'Internet, donant suport a la infraestructura tècnica que durant tota la jornada hi ha hagut instal·lada a la Plaça de la Font amb la cessió d'ordinadors portàtils; oferint dues sessions formatives gratuïtes sobre Webfàcil, a les 11 del matí i a les 5 de la tarda, i projectant durant tot el dia a l'entrada de l'Ajuntament els vídeos del "Clica", el programa televisiu divulgatiu sobre Internet dirigit per TINET.  A més, TINET ha obsequiat les persones que visitgaven a la carpa de la Plaça de la Font de Tarragona aquest diumenge  amb una catifa de ratolí de Napi.

TINET hi h...Molts ciutadans s'han acostat a la carpa instal·lada aquest diumenge a a Plaça de la Font i ha participant en les diferents activitats programades, entre les quals, les sessions gratuïes que TINET ha ofert sobre el WEBfàcil: l'aplicació que permet crear pàgines web de manera senzilla i entenedora. Entre el grapat d'activitats programades per l'ocasió a la ciutat destacava enguany el primer concurs de fotografia digital "Dia d'Internet" on, gràcies a l'ús de les mateixes noves tecnologies, era molt fàcil participar.