Tags relacionats...

tinetoasinovestecnologiesinternet

Convocat el III Premi TINET de projectes a Internet

font: Redacció Tinet

publicat: 15-06-2009

L'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona ha convocat el III Premi Tinet de Projectes a Internet. El premi vol reconèixer els projectes innovadors i capdavanters que tenen com a objectiu impulsar iniciatives que afavoreixin l'ús de la Xarxa Ciutadana TINET i la difusió d'Internet entre els ciutadans de les comarques de Tarragona. La dotació econòmica és de 3.000 euros, que rebrà l'autor o autors del projecte guanyador. El termini per a presentar els projectes ja és obert i es tancarà el dia 27 d'agost de 2009.

Cartell  Al premi hi poden optar persones físiques o jurídiques de forma individual o col·lectiva que estiguin implantades i que tinguin com a àmbit d’actuació les comarques tarragonines. El jurat valorarà, entre d’altres aspectes del projecte, la viabilitat, l’originalitat i la innovació en la seva aplicació a Tinet. L’execució posterior anirà a càrrec d’OASI. També es tindran en compte els valors pedagògics, de participació i de sostenibilitat, ambiental, socioeconòmic i territorial que incorpori el projecte.

El projecte haurà d’ajustar-se als principals objectius de la convocatòria: l’afavoriment del l’ús de Tinet i la difusió d’Internet entre els ciutadans. Les bases del concurs es poden consultar a l'apartat de Noves Tecnologies de TINET.cat. Els interessats també poden obtenir més informació trucant al telèfon 977 24 40 07, o bé, personant-se a les oficines d’OASI-TINET al C. Assalt, 12, de Tarragona.

El  Premi TINET de projectes a Internet va néixer l’any 2007 amb l’esperit d’aprofundir en el caràcter integrador i pioner de la Xarxa Ciutadana  amb una clara voluntat d’innovació, obrint-se a les iniciatives capdavanteres i emprenedores de persones, entitats i empreses de les nostres comarques.