Canal Reus inicia aquest dimecres les emissions de Clica!, una nova temporada

font: Redacció Tinet

publicat: 30-09-2009

Canal Reus TV inicia aquest dimecres, 30 de setembre, les emissions del programa setmanal Clica! produït i realitzat amb Tinet, la Xarxa Ciutadana de les Comarques de Tarragona de l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona. Es tracta de la tercera temporada d'emissió d'aquest espai que es podrà veure cada dimecres en multidifusió. Clica!, vol contribuir a difondre l'ús de les noves tecnologies i Internet, així com els serveis que ofereix TINET, aportant informació, novetats i consells.

El programa es comença a emetre aquest dimecres Des d'aquest dimecres, 30 de setembre, hi ha una cita setmanal per aprofundir en el coneixement de les noves tecnologies i Internet, i així contribuir a la plena integració dels ciutadans en la Societat de la Informació. Clica! té com a objectiu estendre el coneixement en matèria de noves tecnologies entre els ciutadans i evitar que hi hagi sectors que en quedin exclosos.

Per aquest motiu, els espais estan plantejats per arribar al públic en general i amb una vocació clarament pedagògica i informativa.  Clica! també vol acostar al públic als diferents serveis que ofereix TINET i en aquesta temporada aprofundirà  cada setmana en un dels serveis que ofereix la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona: el correu electrònic, les pàgines web, la connexió a Internet, les llistes de discussió, els blocs, etc.  El primer programa estarà dedicat als serveis que ofereix TINET i com els usuaris es poden donar d'alta.

Clica! és un programa breu i àgil que consta de 13 capítols i que s'emet cada dimecres en multidifusió: 14.30 - 16.30 - 18.30 - 21.30 - 23.30  i també els dijous al matí i al cap de setmana.