La 57a Festa de la Bicicleta arribarà fins el nou complex ciclista de Tortosa, a Vinallop

font: Premsa / Aj. Tortosa

publicat: 27-10-2009

La Festa de la Bicicleta, una de les activitats esportives i de lleure més populars del territori, arriba enguany a la seva 57a edició amb un programa que inclourà la visita dels participants al nou complex ciclista de Vinallop, equipament esportiu que ha de ser referent a Catalunya i que serà inaugurat a primers de l'any vinent. La 57a Festa de la Bicicleta, organitzada -com és tradicional- per la Penya Ciclista Tortosa-Baix Ebre amb la col.laboració de l'empresa municipal TortosaSport, se celebrarà el proper diumenge 8 de novembre amb sortida des de la plaça de l'Ajuntament de Tortosa a les 9.00 hores del matí.

 L'activitat te prevista la seva finalització a voltes de les 12.30 hores de la tarda, després d'haver tingut lloc l'esmorzar popular, l'elecció del participant més jove, del més gran, de la bicicleta més antiga, i el sorteig de regals.

Tota aquesta programació tindrà lloc al nou complex ciclista de Vinallop, en una activitat gestada conjuntament entre l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa-TortosaSport, i la Penya Ciclista Tortosa-Baix Ebre per donar a conèixer les noves instal·lacions a la ciutadania abans de la seva inauguració oficial. en aquest sentit, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha volgut agrair a l'associació ciclista "la seva bona predisposició en fer arribar la cursa fins a Vinallop", afegint que "serà un dia molt especial per a TortosaSport".

Per la seva banda, el portaveu de la Penya Ciclista Tortosa-Baix Ebre, Raúl Querol, ha volgut destacar la posada en marxa d'una pàgina web, www.ciclismetortosa.com, amb informació referent a l'activitat del món de la bicicleta al territori ebrenc. Pel que fa a les inscripcions, aquestes es poden realitzar a Cicles Fàbregues, L'Espai Ciclista, i a Pequeland Parc Infantil, amb la possibilitat de poder-se fer també fins el mateix moment de la sortida al preu de 2 euros per persona.