'...En un dia' guanya la III edició del Premi TINET de projectes a Internet

font: Redacció Tinet

publicat: 09-11-2009

"... En un dia", una proposta per a què els turistes trobin a través del portal de TINET i el seu canal dedicat al turisme (turisme.tinet.cat) les eines per a fer visites turístiques de curta durada ha estat la guanyadora del III Premi TINET de projectes a Internet. El lliurament del premi s'ha fet aquest dissabte al migdia al Palau de la Diputació de Tarragona, en el marc de la celebració de la TINETjornada.

Els premiats amb el director d'OASI, Enric Brull Anna Pérez i Héctor Viñas són els autors d’aquest projecte que pretén oferir informació a potencials turistes que volen visitar una població, una zona, o una ruta concreta en un temps limitat, ja sigui perquè no en disposen o perquè el destí a visitar és un destí complementari. Aquesta eina simplifica les dades, mostra allò que és essencial i indiquen on es pot trobar més informació per aquells que hi estiguin interessats. Segons els seus creadors “es tracta d’una ajuda al visitant de pas, al turista de cap de setmana, que és guiat durant un dia pel territori d’una manera fàcil i entenedora en aquest nou concepte de turisme que les comunicacions ràpides permeten fer i que hem vingut a anomenar turisme express”
El passat mes d'abril  es va convocar el III Premi TINET de projectes a Internet per a l'any 2009, el termini de presentació de projectes del qual va finalitzar el dia 27 d'agost.  El jurat ha “valorat positivament la seva originalitat i considera que és el que millor s’ajusta a l’esperit de TINET, s’alinea amb l’estratègia de TINET, la seva aplicabilitat és fàcil i amb resultats de la seva implementació a curt termini”.

El Premi TINET de Projectes a Internet
L’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, va instaurar el Premi TINET de Projectes a Internet l’any 2007 amb l’objectiu de concedir un reconeixement a projectes innovadors orientats a potenciar el desenvolupament d’iniciatives pràctiques que afavoreixen la Xarxa ciutadana TINET i la difusió d’Internet, en general, entre els ciutadans de les comarques tarragonines. La dotació econòmica del premi és de 3.000 euros.