3a edició MERCARICAT

font: Redacció Tinet

publicat: 14-05-2010

Caricatures al Mercat Central de Tarragona

Cartell 10 dibuixants de tota Catalunya faran de Tarragona dibuixaran a tots els que ho desitgin en la tercera convocatòria del Mercaricat, festa de la caricatura a Tarragona, consolidant-se així dins el panorama d’esdeveniments culturals a la nostra ciutat. L’activitat és molt popular i agraïda, ja que per només 1 € i un val proporcionat pel Mercat, tothom podrà emportar-se a casa una caricatura, escollint l’estil de l’artista que més li agradi. Els dibuixants, amb el popular José Manuel Álvarez “Napi” al front, provenen de tots els racons de Catalunya. De Tarragona l’Hugo Prades, Diego Campos i Khamal. De Lleida, Txapis Gómez, Nando i Maties Ermengol; i Anthony Garner, Javi Rillo i EDURNE de Barcelona.

Els horaris de caricatures al Mercat Central seran, en la jornada de divendres 21, de 10 a 13.30 del matí, i de 17.30 a 20.30 de la tarda. Dissabte serà, en jornada matinal, de 10 a 13.30 h.
La jornada inclou un concurs a la millor caricatura d’un paradista del Mercat. Aquesta caricatura quedarà exposada a l’estand central del Mercat, i podrà ser votada per aquells tots els espectadors.

Dissabte a la tarda els caricaturistes es desplacen al Centre d’Oci les Gavarres, on realitzaran caricatures dins de la festa que el Centre organitza pel seu aniversari. De 16 a 20.30 h, hom podrà ser retratat pels 10 caricaturistes. Però la festa d’aniversari a les Gavarres comença a les 11 h, amb 2 castells inflables grans, 2 inflables per als més petits, 1 toro mecànic, 1 carrusel, 1 simulador de cotxes de rally, una matinal de cinema infantil amb pel•lícules com “Como entrenar a tu dragón”, “La niñera mágica” i moltes altres fins completar 12 sales, i ja a la tarda, des de les 15.30 h Cercavila, animació i tallers per a nens pel Grup Sidral! Pots accedir a totes les activitats amb un val que es pot recollir al Centre d’Oci les Gavarres, a qualsevol dels seus establiments. A l’activitat de caricatures s’ha d’afegir 1 € a aquest val.

Des de l’Associació Ariadna, els organtzadors, volem remarcar l’esforç que realitzen les entitats que donen suport a l’activitat. El Mercat Central i el Centre d’Oci les Gavarres uneixen esforços en una campanya en comú, i que esdevé l’inci de futures activitats i relacions comercials. També agraïm als altres patrocinadors com la Cambra de Comerç de Tarragona, Tinet, l’Autoritat Portuària i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Data: divendres 21 i dissabte 22 de maig
Horari:
    Divendres de 10 a 13.30 i de 17.30 a 20.30, al Mercat Central (Pl. Corsini s/n)
    Dissabte de 10 a 13.30 al Mercat Central (Pl. Corsini, S/N)
    Dissabte de 16 a 20.30 h al Centre d’Oci les Gavarres