Tags relacionats...

foresjornadesfestespoesiamusica

III Forès poesia i música

font: Turisme / Aj. Forès

publicat: 14-05-2012

Forès acull de nou el III Forès poesia i música. Enguany hi ha algunes novetats en el format general respecte edicions anteriors que fan la jornada més senzilla i més complerta a la vegada. Tot i així, expressions artístiques com la poesia i la música, com també la interpretació i la il·lustració, prenen novament els espais de Forès per omplir el mirador de la conca de so, de color i d’ambient.

La jornada començarà amb la inauguració del III Forès poesia i música i de l’exposició de 10 poesies il·lustrades per part de l’alcalde Josep M. Llorach. Al migdia serà el torn de la Glosada i artistes com Marcel Casellas, Francesc Ribera “Titot” i Mireia Mena glosaran enèrgicament al so de la música. I després tots aquell que hagin comprat tiquet prèviament podran gaudir d’una magnífica fideuada popular. A la tarda serà el torn de la poesia trobadoresca medieval del segle XII on es recitaran Guillem de Berguedà a través del grup “Mentideta” i Guillem de Peitieu amb l’espectacle “Babariol”. I al vespre, Forès i els seus visitants podran gaudir de l’espectacle musical d’en Marc Parrot anomenat Ombres de Plata que està tenint molt d’èxit arreu del territori català.

L’exposició 10 poesies il.lustrades. 10 estudiants de belles arts il.lustren 10 poesies seleccionades es podrà visisitar durant tota la jornada a la Sala del poble i fins el 24 de juny. Horaris de visita: de dimarts a divendres de 10:00h a 13:00h i dissabtes i diumenges de 12:00h a 14:00h.

Programa III Forès poesia i música
Web de Forès poesia i musica
Web Ajuntament de Forès