editor_imatges

Cerca pel tag 'editor_imatges'

GIMP

Publicat: 18-02-2013 El GIMP és un editor lliure de fotografia professional. El podem trobar en diversos idiomes, també en català. Destaca per la seva potència i senzillesa. Útil per a fer des d'un senzill dibuix, retocs de fotografia, treballar en capes, convertir a diferents formats gràfics... o treballar massivament en imatges. Seria l'opció lliure al Photoshop d'Adobe.

RIOT (Radical Image Optimization Tool)

Publicat: 18-05-2010 Optimitzador d'imatges gratuït que ens permet ajustar visualment els paràmetres de compressió, mantenint la mida del fitxer mínima. És lleuger, ràpid i fàcil d'usar, però potent per a usuaris avançats. Amb RIOT podem controlar la compressió, el nombre de colors i el format d'imatge de sortida (JPG, GIF i PNG), entre altres coses.

Paint.NET

Publicat: 27-04-2010 Programa d'edició d'imatges i fotografia comparable amb el Photoshop o el Gimp. Presenta una interfície d'usuari intuïtiva i innovadora amb suport per a capes, il.limitats "desfés", efectes especials, i una varietat àmplia d'eines útils i fortes. Paint.NET va néixer amb la voluntat de ser l'alternativa al programa de dibuix de Microsoft.

Autodesk Homestyler

Publicat: 19-04-2010 Fantàstica utilitat en línia per planificar i dissenyar els nostres projectes d'interiorisme. Amb Homestyler podrem veure els plànols i dissenys d'interior en 2D i 3D i experimentar amb diferents estils. A més, tenim l'opció de desar els nostres dissenys i, també, de compartir-los amb els nostres amics.

Photoshop.com

Publicat: 19-04-2010 Versió gratuïta i en línia del conegut programa d'edició fotogràfica Adobe Photoshop. Tot i que es tracta d'una versió simple, aquesta funciona sota qualsevol navegador i sistema operatiu. Incorpora també les funcions pròpies dels editors d'imatge en línia com la possibilitat d'emmagatzemar les fotografies i compartir-les amb altres usuaris.

Pencil

Publicat: 09-03-2010 Software que ens permet dibuixar o crear animacions en dues dimensions fàcilment. És un dels pocs programes de codi obert destinats al camp de l'animació. Va destinat a l'animació tradicional de dibuixos i, en cap cas, està pensat com a substitut del conegut Flash en la creació web.

Picasa

Publicat: 04-03-2010 Aquest programa ens ajuda a trobar, editar i compartir en un instant totes les fotos que hi ha al nostre ordinador. Cada cop que obrim el programa, ell buscarà de forma automàtica totes les nostres fotos (fins i tot les que havíem oblidat que teníem) i les ordenarà dins d'àlbums visuals organitzats per data.

Inkscape

Publicat: 04-01-2010 Aquest és un editor de gràfics vectorials de codi obert, amb capacitats similars a Illustrator, Freehand o CorelDraw, que són programes de pagament. Inskape utilitza l'estàndar de la W3C, el format d'arxiu Scalable Vector Graphics (SVG). Tot plegat el converteix amb una bona opció per editar imatges via vectorial.

GIMP

Publicat: 08-10-2008

Picnik

Publicat: 15-04-2008 Aquesta aplicació ens ofereix la possibilitat d'editar les nostres fotografies directament des d'Internet sense necessitat de programari d'edició d'imatges instal.lat al nostres ordinador. Podrem corregir fotos subexposades, treure els ulls vermells i aplicar efectes fàcilment des del navegador.

Pàgina següent >>