amposta

Cerca pel tag 'amposta'

Museu de les Terres de l'Ebre

Publicat: 28-01-2009 La seu del Museu de les Terres de l'Ebre se situa a Amposta, en un lloc cèntric al davant del parc municipal, i ocupa l'edifici de les antigues escoles públiques Miquel Granell. La construcció, del 1912, és una obra de l'arquitecte Ramon Salas, que ha estat reformada interiorment, si bé conserva les façanes i els elements d'inspiració modernista originals, com els ornaments en les obertures, els esgrafiats en les cornises i les franges horitzontals. El mes de desembre de 2011 va tenir lloc la inauguració d'una remodelació del centre i el projecte museístic, que deixa enrere el nom de Museu Comarcal del Montsià per a anomenar-se Museu de les Terres de l'Ebre.

Casa de Fusta de Poble Nou del Delta

Publicat: 28-01-2009 Aquesta construcció és una instal.lació del Parc Natural que acull un centre d'informació i un museu ornitològic on es mostra una col.lecció molt completa de les espècies més representatives de la fauna deltaica. Però originàriament la seva funcionalitat no va ser la mateixa.

Pàgina web d'Amposta

Publicat: 24-11-2008

Amposta

Publicat: 24-11-2008 Amposta - Amposta, tot i ser una ciutat, té els encants d'un poble, amb les seves festes majors, la gastronomia, la tradició i la cultura. És un territori de gran valor ecològic. A més del tracte amb la seva gent, la tranquil·litat, els serveis i el comerç, ofereix magnífiques platges i la possibilitat de caçar, pescar i navegar en un entorn fluvial.

Montsià

Publicat: 31-05-2007

Tradicions d'Amposta

Publicat: 14-05-2007

Cinemes Amposta

Publicat: 14-05-2007

Ajuntament d'Amposta

Publicat: 14-05-2007

Les noves tecnologies, des d'Amposta i per a tot el món internauta

Publicat: 20-09-2006 Organitzat per Internautes d'Amposta, la capital del Montsià acull el 22, 23 i 24 de setembre les III Jornades en Tecnologies de la Informació i Comunicació, àtic2ª amb l'objectiu de donar formació continuada sobre les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) i fer-ho de manera general, adreçant-se a tots els públics. Aquesta edició, que consolida la iniciativa encetada ara fa dos anys pels organitzadors, es dedica al cercador més utilitzat i popular: Google. Durant les jornades es tractaran tres àmbits temàtics: Internet, societat i futur; Programari lliure, progrés en comú; i La tecnologia de demà, avui. Els organitzadors han comprovat com la seva aposta rep una resposta cada cop més important dels ciutadans.

<< Pàgina anterior |