novestecnologies

Cerca pel tag 'novestecnologies'

Directori web

Publicat: 26-01-2011 Cerca entre centenars de webs de particulars, associacions i empreses de la demarcació de Tarragona. Les trobareu agrupades per àrees temàtiques. I, si vols, afegeix l'enllaç al teu web.

Fedora

Publicat: 17-11-2010 Sistema operatiu Linux destinat als ordinadors personals creat l'any 2003 com a continuació de Red Hat Linux. Se sol actualitzar dues vegades l'any i les seves modificacions solen fer-se preferiblement en les fonts originals, enlloc d'agregar pedaços específics en la seva distribució.

Winamp

Publicat: 08-07-2010 Un dels principals reproductors de música que es va fer famós gràcies a la seva interfície simple i fàcil d'utilitzar (i que permet la seva persenolització mitjançant caràtules). Reprodueix la majoria dels formats de fitxers multimèdia (sempre que tinguem instal.lats els corresponents còdecs).

Avast! Free Antivirus

Publicat: 07-07-2010 Un complet paquet antivirus exclusivament dissenyat par a un ús a nivell personal i no comercial. Ambdues condiciones s'han de tenir present. En el cas d'institucions i empreses, el servei és de pagament. L'empresa ofereix descomptes per a entitats sense ànim de lucre. Una vegada instal.lat, s'actualitza automàticament.

Opera

Publicat: 06-07-2010 Ràpid navegador web, des de la seva versió 8.5 és gratuït i sense publicitat. Fou el primer, l'any 2000, a incloure la navegació per pestanyes. Entre les seves múltiples característiques hi podem trobar un gestor de descàrregues BitTorrent integrat o la possibilitat de guardar notes de les pàgines que visitem.

Format Factory

Publicat: 05-07-2010 Aplicació multifuncional que permet convertir els nostres arxius de vídeo, àudio i imatge a altres formats de la seva categoria. També ripeja DVD a arxiu de vídeo i CD de música a arxiu d'àudio. Format Factory també ens serveix per adaptar els nostres arxius multimèdia per als nostres dispositius mòbils.

Safari

Publicat: 08-06-2010 Aquest navegador de la casa Apple destaca per la seva gran rapidesa a l'hora de visualitzar les pàgines web, gràcies a la seva velocitat en llegir i interpretar el codi. Presenta una interfície elegant i senzilla a la vegada, supeditada al contingut de la web i no pas al propi navegador. Té la possibilitat d'agregar afegitons.

RIOT (Radical Image Optimization Tool)

Publicat: 18-05-2010 Optimitzador d'imatges gratuït que ens permet ajustar visualment els paràmetres de compressió, mantenint la mida del fitxer mínima. És lleuger, ràpid i fàcil d'usar, però potent per a usuaris avançats. Amb RIOT podem controlar la compressió, el nombre de colors i el format d'imatge de sortida (JPG, GIF i PNG), entre altres coses.

Paint.NET

Publicat: 27-04-2010 Programa d'edició d'imatges i fotografia comparable amb el Photoshop o el Gimp. Presenta una interfície d'usuari intuïtiva i innovadora amb suport per a capes, il.limitats "desfés", efectes especials, i una varietat àmplia d'eines útils i fortes. Paint.NET va néixer amb la voluntat de ser l'alternativa al programa de dibuix de Microsoft.

Servei d'orientació PIMESTIC

Publicat: 26-04-2010 Des de 2008, 165 empreses tarragonines s'han beneficiat d'aquest servei, el qual ha estat valorat amb un índex de satisfacció de 8.

<< Pàgina anterior |  Pàgina següent >>