softwarelliure

Cerca pel tag 'softwarelliure'

Ubuntu

Publicat: 02-05-2011 Aquest és actualment un dels sistemes operatius més fàcils basat en Linux. Podem trobar-ne diverses versions segons les nostres finalitats. Conté totes les aplicacions que podem necessitar: des de processadors de textos a gestors de correu electrònic, passant per servidors web i eines de programació.

MyPDFConverter

Publicat: 08-03-2011 Software gratuït que ens permet convertir a PDF qualsevol document imprimible  d'una forma ràpida i senzilla. Documents de text, presentacions de diapositives, pàgines web, correus electrònics, fotografies... Funciona com una impressora virtual en el nostre ordinador.

PDFCreator

Publicat: 08-03-2011 Eina gratuïta per a crear arxius PDF des de gairebé qualsevol aplicació de Windows, en totes amb les quals es pot imprimir. L'aplicació ens permet enviar fàcilment per correu electrònic els arxius que creem i, també, xifrar-los i protegir-los de ser oberts, impresos. A més, podrem unir diversos arxius en un sol PDF.

OpenOffice.org

Publicat: 07-02-2011 Paquet d'oficina de programari lliure i gratuït que conté un mòdul de processament de textos, full de càlcul, gràfics vectorials, edició HTML i presentacions. Quant a la seva funcionalitat i operativitat, es pot comparar perfectament amb tots els altres paquets ofimàtics coneguts i el podem considerar com una alternativa real a aquests.

Fedora

Publicat: 17-11-2010 Sistema operatiu Linux destinat als ordinadors personals creat l'any 2003 com a continuació de Red Hat Linux. Se sol actualitzar dues vegades l'any i les seves modificacions solen fer-se preferiblement en les fonts originals, enlloc d'agregar pedaços específics en la seva distribució.

Format Factory

Publicat: 05-07-2010 Aplicació multifuncional que permet convertir els nostres arxius de vídeo, àudio i imatge a altres formats de la seva categoria. També ripeja DVD a arxiu de vídeo i CD de música a arxiu d'àudio. Format Factory també ens serveix per adaptar els nostres arxius multimèdia per als nostres dispositius mòbils.

OpenShot Video Editor

Publicat: 15-06-2010 Aquesta és una excepcional eina de producció audiovisual lliure disponible en entorns Linux i que no té res a envejar a altres aplicacions predominants al mercat. És un programa senzill, fàcil de fer anar, i en català des de la seva versió 1.0. Amb ell podrem crear les nostres pròpies pel.lícules.

Songbird

Publicat: 08-06-2010 Aquesta aplicació de Mozilla compleix les característiques de reproductor i navegador a la vegada, seria una barreja entre Firefox i iTunes. Quan naveguem per la Xarxa i visitem webs que continguin arxius musicals, el reproductor ens els baixarà automàticament a l'ordinador i ens els classificarà per autor i disc.

Miro Video Converter

Publicat: 25-05-2010 Senzill programa, amb el segell de confiança de Miro, amb el qual podràs transformar els teus vídeos als principals formats per a webs i dispositius mòbils. A més a més, pots extreure l'àudio de vídeos i guardar-lo en format MP3. Miro Video Converter ha estat la primera aplicació en permetre la conversió a WebM (VP8).

Miro

Publicat: 25-05-2010 Aquesta aplicació, similar als sistemes de podcast d'àudio, et permet configurar la teva "pròpia televisió a mida". Amb Miro pots subscriure't a canals de televisió i d'Internet, baixar-te vídeos de YouTube o mitjançant el sistema BitTorrent. Segueix, quan vulguis, la teva sèrie o programa preferit.

<< Pàgina anterior |  Pàgina següent >>