aplicacions_web

Cerca pel tag 'aplicacions_web'

Microsoft Essentials Security

Publicat: 18-05-2010 L'eina de Microsoft per a protegir el nostre ordinador personal amb sistema operatiu Windows. És un paquet de protecció bàsica en temps real que actua contra virus, espies i altres tipus de software maliciós. L'aplicació s'executa de forma silenciosa i eficient en segon pla, sense interrupcions ni temps d'espera llargs.

Comodo Internet Security

Publicat: 27-04-2010 Aquesta és una eina molt útil per protegir el nostre ordinador de programari maliciós i espia. Està compost per un antivirus i un tallafocs que poden instal.lar-se conjuntament o independentment. Tot i ser una protecció bàsica, ens ofereix la garantia a l'actualitzar-se diàriament de forma automàtica.

Photoshop.com

Publicat: 19-04-2010 Versió gratuïta i en línia del conegut programa d'edició fotogràfica Adobe Photoshop. Tot i que es tracta d'una versió simple, aquesta funciona sota qualsevol navegador i sistema operatiu. Incorpora també les funcions pròpies dels editors d'imatge en línia com la possibilitat d'emmagatzemar les fotografies i compartir-les amb altres usuaris.

Autodesk Homestyler

Publicat: 19-04-2010 Fantàstica utilitat en línia per planificar i dissenyar els nostres projectes d'interiorisme. Amb Homestyler podrem veure els plànols i dissenys d'interior en 2D i 3D i experimentar amb diferents estils. A més, tenim l'opció de desar els nostres dissenys i, també, de compartir-los amb els nostres amics.

BitDefender Online Scanner

Publicat: 24-03-2010 Antivirus i antispyware accessible des del navegador, ens analitzarà i ens netejarà automàticament la memòria del sistema, arxius i la resta d'unitats. BitDefender Online Scanner té l'avantatge que pot ser utilitzat sense necessitat de desinstal.lar l'anti-virus que tinguem permanentment al nostre ordinador.

PDF Converter

Publicat: 16-04-2008 Fantàstica utilitat per imprimir en PDF documents de MS Office i OpenOffice.org, arxius d'imatge i pàgines web sense necessitat de tenir instal.lat cap programa específic per fer-ho. Molt útil quan ens trobem en un cibercafè o utilitzem un ordinador que no és nostre i no disposem d'un convertidor a PDF.

Picnik

Publicat: 15-04-2008 Aquesta aplicació ens ofereix la possibilitat d'editar les nostres fotografies directament des d'Internet sense necessitat de programari d'edició d'imatges instal.lat al nostres ordinador. Podrem corregir fotos subexposades, treure els ulls vermells i aplicar efectes fàcilment des del navegador.

Aplicacions en línia

Publicat: 15-04-2008 Crea, modifica i gestiona els teus arxius sense necessitat de tenir programari relacionat instal.lat a l'ordinador.