arquitectura

Cerca pel tag 'arquitectura'

L'església de Constantí

Publicat: 22-04-2013 Aquesta publicació correspon al Treball de recerca de Batxillerat presentat per Maria Font Ferran en els seus estudis a l'INS Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, el febrer de 2010. El treball és una anàlisi arquitectònica i iconogràfica de l'església de Constantí, al Tarragonès.

L'església de Constantí. Font: Viquipèdia.

Google SketchUp

Publicat: 18-03-2013 Eina increïblement senzilla i a la vegada extremadament potent que permet crear, veure i modificar idees en 3D de manera ràpida i senzilla. L'aplicació ha estat dissenyada per a combinar l'elegància i espontaneïtat del dibuix a llapis, amb la velocitat i flexibilitat dels mitjans digitals actuals.

Arts

Publicat: 25-10-2010

Josep Maria Jujol

Publicat: 25-10-2010 Josep Maria Jujol i Gibert (Tarragona, 16 de setembre del 1879 - Barcelona, 1 de maig del 1949) fou un arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista català. Es va dedicar a la docència tant a l'Escola d'Arquitectura com a l'Escola del Treball, a Barcelona. Fou arquitecte municipal de Sant Joan Despí, on hi ha bona part del habitatges que va construir. . Les col·laboracions més conegudes les va realitzar a les obres de Gaudí, les quals permetien recollir la llibertat en l'ús de les formes i els colors que Jujol imprimia a la seva creació. L'obra de Jujol és precursora i situada sempre al marge de posicions ortodoxes pel que fa a la modernitat.

Sweet Home 3D

Publicat: 12-04-2010 Aquests és una aplicació lliure de disseny d'interiors que ens ajudarà a col.locar els nostres mobles sobre un plànol d'una casa en 2D, podent visualitzar els resultats amb una vista prèvia en 3D. Disposa de 75 tipus de mobles però es poden importar altres. El programa és fàcil de manejar i compta amb una completa ajuda.

Arquitectura i enginyeria

Publicat: 10-02-2009