correuelectronic

Cerca pel tag 'correuelectronic'

SeaMonkey

Publicat: 03-09-2012 Aquesta és la suite d'aplicació d'internet "tot en un" anteriorment coneguda com la "Suite d'Aplicació Mozilla". Conté un navegador web, un gestor de correu i un client de grups de discussió, un editor d'HTML, eines de desenvolupament de webs i un client de xerrada d'IRC en un paquet de programes senzill i únic.

Thunderbird

Publicat: 21-02-2012 És l'últim gestor de correu de Mozilla. Thunderbird ens permet mantenir organitzada la nostra informació vital, assegurant-nos i protegint-nos el nostre correu i deslliurant-nos del molest correu brossa. A més, inclou la possibilitat de personalitzar-lo gràcies als seus centenars de complements i incorpora la navegació en pestanyes.

Windows Live Mail

Publicat: 24-04-2008 Windows Live Mail és una aplicació d'escriptori que ens permet obtenir accés a diversos comptes de correu electrònic en un únic lloc, inclosos els comptes de Yahoo! Premium i Gmail. A més, té incorporada algunes funcions del Windows Live MSN que ens donen l'opció d'editar entrades al nostre espai de Live Space, si en tenim.

Sunbird

Publicat: 14-04-2008 Gestor de calendaris i agenda electrònica lliure i multi-plataforma, que funciona com a aplicació independent basada amb el calendari de Mozilla. Una de les característiques avançades més interessants que ens ofereix és la possibilitat de gestionar un calendari compartit per a un grup de persones.

Correu

Publicat: 02-04-2008

Subdomini de correu

Publicat: 22-06-2007 Personalitza el teu correu de TINET amb el nom del teu municipi. Així, el teu correu serà del tipus "nomusuari@nommunicipi.tinet.cat" o "nomusuari@nommunicipi.tinet.org".

Webmail

Publicat: 14-05-2007

El correu TINET.cat

Publicat: 14-05-2007

Activar el correu

Publicat: 14-05-2007