correuelectronic

Cerca pel tag 'correuelectronic'

Webmail Nou 2013 (FAQ)

Publicat: 31-10-2013

SeaMonkey

Publicat: 03-09-2012 Aquesta és la suite d'aplicació d'internet "tot en un" anteriorment coneguda com la "Suite d'Aplicació Mozilla". Conté un navegador web, un gestor de correu i un client de grups de discussió, un editor d'HTML, eines de desenvolupament de webs i un client de xerrada d'IRC en un paquet de programes senzill i únic.

Thunderbird

Publicat: 21-02-2012 És l'últim gestor de correu de Mozilla. Thunderbird ens permet mantenir organitzada la nostra informació vital, assegurant-nos i protegint-nos el nostre correu i deslliurant-nos del molest correu brossa. A més, inclou la possibilitat de personalitzar-lo gràcies als seus centenars de complements i incorpora la navegació en pestanyes.

Hòsting de subdomini

Publicat: 10-01-2012 Consisteix a tenir un nom de domini del tipus "nom_entitat.tinet.cat" tant per serveis de web com de correu. El teu web es donarà a conèixer a Internet sota el domini de TINET.

Hòsting de correu electrònic

Publicat: 10-01-2012 Necessites únicament tenir unes quantes adreces de correu electrònic sota el teu propi domini? TINET et dóna l'opció de contractar per separat l'allotjament del correu electrònic.

Hòsting de web

Publicat: 10-01-2012 TINET t'ofereix la possibilitat d'allotjar el teu web als seus servidors i poder gaudir de prestacions professionals com el llenguatge PHP, bases de dades i associar-li el teu propi domini al web.

Hòsting de domini amb Webfàcil

Publicat: 10-01-2012 Amplia les possibilitats del teu Webfàcil associant-li un domini i dotant-lo de més espai i de fins a 5 adreces de correu electrònic corporatives.

Antispam

Publicat: 19-02-2010 Barra el pas al correu brossa cap a la teva bústia de correu amb el servei antispam de TINET. Allibera't dels molestos missatges comercials que poden arribar a col.lapsar el teu correu electrònic.

Manual AntiSpam

Publicat: 19-02-2010

Re-activació del correu electrònic

Publicat: 06-05-2008 Si fa 3 mesos que no accedeixes al correu electrònic de Tinet i ara no pots accedir-hi, molt probablement se t'haurà degut desactivar. Vols saber com activar-lo de nou?

Pàgina següent >>