curts

Cerca pel tag 'curts'

Fins el 28 de març, inscripcions obertes per participar al FIC-CAT

Publicat: 15-01-2014 El Festival Intern. de Cinema en Català Costa Daurada és l’únic festival de cine del país que promou, publicita, projecta i premia les produccions audiovisuals amateurs i professionals recents fetes en català (llargs, curts, documentals, videoclips i centres educatius). La 7a ed. tindrà lloc del 4 al 8 de juny a Roda de Berà.

REC10 - Festival de Cinema

Publicat: 19-04-2010 TINET col.labora amb el Festival de Cinema de la Ciutat de Tarragona, que se celebra del 24 d'abril al 2 de maig.

Premi TINET de Curtmetratges Autors de Tarragona

Publicat: 28-01-2010 Cada dia el món de l'audiovisual està prenent més força a través d'Internet. L'aparició de servidors dedicats a la publicació audiovisual ha generat un interès creixent de l'internauta cap a la pròpia creació i difusió. En aquest sentit, TINET, com a plataforma digital referent, vol afavorir una trobada a tres: el cinema, Internet i els ciutadans de les nostres comarques, i impulsar, així, la creació de continguts audiovisuals des de Tarragona per a ús i gaudiment dels seus habitants i també per als internautes. Per això dóna suport al REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, dotant el premi de curtmetratges Autors de Tarragona.

Festival de curts Cambrils - Reus

Publicat: 27-02-2008 Avui comença el X Festival Europeu de Curtmetratges Cambrils-Reus.