delaaalab

Cerca pel tag 'delaaalab'

Diario de un intolerante

Publicat: 28-06-2011 Aquest conte vol ser una breu fàbula sobre la intolerància, la hipocresia i les contínues contradiccions dels sentiments. Potser només cal mirar-nos en els ulls dels demés.

Aigua d'amor

Publicat: 18-05-2011 Aquesta obra fou presentada en el 14è Premi de narrativa breu per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010).

Matí

Publicat: 27-04-2011 Conte premiat en el 14è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010). Matí, de Laia Alsina, «és una penyora d'amor visceral, de desig explosiu... I té sentit perquè parla de tu. Un tu desbocat, xuclador, irracional, hipnòtic... real i fictici, alliberador i opressor, dolç i amarg, tendre i esquerp, pèrdua i drecera... Un tu que es dibuixa entre esbarzers i lilàs. Que em fa néixer i morir cada Matí».

El premi TINET l’organitzen i el convoquen l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI), l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.