diputaciodetarragona

Cerca pel tag 'diputaciodetarragona'

La Conca en la sèrie d'expedients diversos de l'Arxiu Històric de la Diputació

Publicat: 31-10-2011 "Al Carrer Santa Anna número 8 de la ciutat de Tarragona, en la mateixa seu del Museu d’Art Modern, hi ha l’Arxiu Històric de la Diputació, el qual conté nombrosos documents referits a la nostra comarca. Hem consultat d’una manera sumària la secció d’expedients diversos (en format foli) i n’hem localitzat alguns d’interessants que tot seguit comentem. El més antic i gruixut és el contenciós judicial entre els ajuntaments de Rojals i Montblanc sobre la delimitació de la partida de bosc Els Plans de la Vila o Plans de Sant Joan entre els anys 1883-1889. [...]"

Article publicat a la revista El Foradot (Montblanc) 55 (juliol-agost 2009), p. 25.

Gadgets

Publicat: 22-02-2010 Fes-te amb els fons d'escriptori i els protectors de pantalla tinetaires! Personalitza el teu ordinador amb els dissenys de la teva xarxa ciutadana! O aconsegueix un dels molts articles de marxandatge que tenim per a tu!

Programa

Publicat: 29-09-2009

La Diputació de Tarragona vetlla per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans

Publicat: 22-09-2005 TINETdigital enceta, amb l'entrevista al President de la Diputació de Tarragona, Joan Aregio, una nova secció titulada "A fons". Aquesta nova secció pretén copsar l'actualitat de les comarques de Tarragona d'una manera més pausada i reflexiva que la que permet el format de les notícies que es publiquen a la resta d'apartats de TINETdigital. L'entrevista i el reportatge, amb una periodicitat setmanal, són els gèneres periodístics que han de nodrir "TINET A fons" a la cerca d'informacions més madures, més humanes i més properes, que creiem seran del grat dels tinetaires.