edicio_video

Cerca pel tag 'edicio_video'

Blender

Publicat: 08-03-2010 Fantàstica suite multiplataforma per a la creació de contingut en 3D. És una alternativa potent i interessant per al modelatge i l'animació en tres dimensions. Incorpora característiques com la selecció de mode de llum, esquelets, detecció de col.lisions, frames clau... També permet crear videojocs.

Windows Live Movie Maker

Publicat: 13-10-2009 Fantàstica eina per a l'edició ràpida i senzilla de pel.licules de vídeo. Amb Movie Maker podem crear espectaculars presentacions de fotografies i vídeos amb només uns quants clics. També podrem afegir música, retallar els clips de vídeo, programar transicions, afegir títols i crèdits i guardar-ho tot en un DVD.

SuperDVD Video Editor Free

Publicat: 13-10-2009 Aquesta aplicació, en la seva versió gratuïta, és un dels pocs editors de vídeo complerts i, a la vegada, de franc que podem trobar-nos actualment. Tot i no anar destinat a l'edició professional, amb ell podrem des de capturar vídeo, afegir efectes, treballar amb àudio o crear DVD amb menús.

Editors de vídeo i àudio

Publicat: 13-10-2009

Documentació

Publicat: 29-09-2009 Informació sobre els participants, material sobre la jornada i fotografies de l'acte

CamStudio

Publicat: 02-04-2009 Aquesta és una fantàstica eina que ens permet capturar del nostre escriptori, ja sigui parcialment o total, qualsevol tipus de vídeo, amb la possibilitat d'agregar-li àudio simultàniament. CamStudio ens pot ser molt útil si volem crear videotutorials o guardar-nos aquells vídeos de la Web privats de descàrrega.

Documentació

Publicat: 06-10-2008 Aquí anirem afegint tota aquella informació i documentació relativa a la TINETjornada Edició de vídeo que es vagi generant en les properes setmanes.

TINETjornada Edició de vídeo

Publicat: 01-10-2008 Per consultar tota la informació relativa i per inscriure's a la TINETjornada utilitza el menú de l'esquerra.

Objectius

Publicat: 26-09-2008

Dades d'interès

Publicat: 26-09-2008

Pàgina següent >>