espaiweb

Cerca pel tag 'espaiweb'

Hòsting de subdomini

Publicat: 10-01-2012 Consisteix a tenir un nom de domini del tipus "nom_entitat.tinet.cat" tant per serveis de web com de correu. El teu web es donarà a conèixer a Internet sota el domini de TINET.

Hòsting de web

Publicat: 10-01-2012 TINET t'ofereix la possibilitat d'allotjar el teu web als seus servidors i poder gaudir de prestacions professionals com el llenguatge PHP, bases de dades i associar-li el teu propi domini al web.

Hòsting de domini amb Webfàcil

Publicat: 10-01-2012 Amplia les possibilitats del teu Webfàcil associant-li un domini i dotant-lo de més espai i de fins a 5 adreces de correu electrònic corporatives.

Directori web

Publicat: 26-01-2011 Cerca entre centenars de webs de particulars, associacions i empreses de la demarcació de Tarragona. Les trobareu agrupades per àrees temàtiques. I, si vols, afegeix l'enllaç al teu web.

Espai web (FTP)

Publicat: 20-11-2008 Busques espai FTP per penjar el teu web? Pel sol fet de ser de TINET, ja tens 1,5 GB gratis. El teu web serà visible a Internet sota una adreça del tipus 'usuaris.tinet.cat/usuari' o 'www.tinet.cat/~usuari'.

Tinc un domini i vull associar-lo al meu espai web

Publicat: 18-06-2008 Heu registrat un domini i voleu que quan algú el teclegi al navegador, se li obri el vostre bloc o el vostre web que heu creat amb el Webfàcil o que teniu penjat al vostre espai web?

TINETblocs

Publicat: 19-07-2007 Necessites un lloc on publicar les teves vivències, les teves opinions sobre quelcom, parlar sobre aquella temàtica que t'interessa tant... i compartir-ho amb tothom? Aleshores, estàs buscant un bloc!

Webfàcil

Publicat: 19-07-2007 Vols muntar la teva pròpia web i no tens ni idea de programació? A TINET t'ho posem fàcil! Crea el teu portal, nosaltres t'ajudem!

Espai web

Publicat: 23-05-2007 Les tres maneres de tenir una pàgina web amb TINET són: dissenyar-te-la primer tu, amb mitjans propis, activar-la i "pujar-la" per FTP al nostre servidor; crear-ne una amb el WebFàcil de TINET o bé optar pels blocs, amb TINETblocs.