falset

Cerca pel tag 'falset'

Josep Maria Cots Montlleó - La Cooperativa de Falset Marçà

Publicat: 06-05-2013 Des del seu naixement a Falset, l'any 1948, el Josep Maria Cots ha estat envoltat de ceps i de bótes. De fet, la terra i el vi, el Priorat i l Cooperativa, han estat i encara són l'escenari de la seva trajectòria vital. Però durant tot aques temps, el territori -com  també l'activitat vitivinícola- han anant canviant. Aquest falsetà polifacètic i inquiet, amant de la música, de les tradicions i de l'essència de les coses, explica en primera persona com ha ha vist canviar aquest paisatge: el natural i també l'humà.

El president de la Cooperativa de Falset Marçà ens mostra la seva particular forma de veure i sentir el món, molt semblant a la seva manera de treballar la terra: preparant el terreny, fent créixer els ceps amb dedicació i paciència per a poder gaudir, finalment, del seu fruit.

Celler cooperatiu de Falset

Publicat: 30-01-2009 El Celler Cooperatiu de Falset va ser construit el 1919 per l'arquitecte Cèsar Martinell, per encàrrec del Sindicat Agrícola de Falset. És un edifici composat per dos naus amb coberta inclinada de teula a dos aigües, sobre fusta. La nau principal, destinada a bodega, és de tipus basilical, formada per una nau central major i dues naus laterals menors.

Pàgina web de Falset

Publicat: 24-11-2008

Falset

Publicat: 24-11-2008 Falset - Mapa de Falset (Tarragona, Catalunya)

Priorat

Publicat: 31-05-2007