festival

Cerca pel tag 'festival'

Nou anys de Tarraco Viva

Publicat: 27-01-2014 En aquest treball podreu conèixer l'origen i l'evolució de Tarraco Viva, unes jornades de divulgació històrica romana que es duen a terme cada any a la ciutat de Tarragona. Aquestes jornades tenen l'objectiu de donar a conèixer a la població com vivien els romans d'una manera fidedigna.

REC10 - Festival de Cinema

Publicat: 19-04-2010 TINET col.labora amb el Festival de Cinema de la Ciutat de Tarragona, que se celebra del 24 d'abril al 2 de maig.

Premi TINET de Curtmetratges Autors de Tarragona

Publicat: 28-01-2010 Cada dia el món de l'audiovisual està prenent més força a través d'Internet. L'aparició de servidors dedicats a la publicació audiovisual ha generat un interès creixent de l'internauta cap a la pròpia creació i difusió. En aquest sentit, TINET, com a plataforma digital referent, vol afavorir una trobada a tres: el cinema, Internet i els ciutadans de les nostres comarques, i impulsar, així, la creació de continguts audiovisuals des de Tarragona per a ús i gaudiment dels seus habitants i també per als internautes. Per això dóna suport al REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, dotant el premi de curtmetratges Autors de Tarragona.

Festival

Publicat: 17-06-2009

Trapezi: fira del circ de Catalunya

Publicat: 12-05-2008 Del 14 al 18 de maig.

Festival de curts Cambrils - Reus

Publicat: 27-02-2008 Avui comença el X Festival Europeu de Curtmetratges Cambrils-Reus.