fotografia

Cerca pel tag 'fotografia'

EA3DFZ

Publicat: 21-05-2014 EA3DFZ Radioafició i fotografia dos mons per explorar

GIMP

Publicat: 18-02-2013 El GIMP és un editor lliure de fotografia professional. El podem trobar en diversos idiomes, també en català. Destaca per la seva potència i senzillesa. Útil per a fer des d'un senzill dibuix, retocs de fotografia, treballar en capes, convertir a diferents formats gràfics... o treballar massivament en imatges. Seria l'opció lliure al Photoshop d'Adobe.

RIOT (Radical Image Optimization Tool)

Publicat: 18-05-2010 Optimitzador d'imatges gratuït que ens permet ajustar visualment els paràmetres de compressió, mantenint la mida del fitxer mínima. És lleuger, ràpid i fàcil d'usar, però potent per a usuaris avançats. Amb RIOT podem controlar la compressió, el nombre de colors i el format d'imatge de sortida (JPG, GIF i PNG), entre altres coses.

Paint.NET

Publicat: 27-04-2010 Programa d'edició d'imatges i fotografia comparable amb el Photoshop o el Gimp. Presenta una interfície d'usuari intuïtiva i innovadora amb suport per a capes, il.limitats "desfés", efectes especials, i una varietat àmplia d'eines útils i fortes. Paint.NET va néixer amb la voluntat de ser l'alternativa al programa de dibuix de Microsoft.

Photoshop.com

Publicat: 19-04-2010 Versió gratuïta i en línia del conegut programa d'edició fotogràfica Adobe Photoshop. Tot i que es tracta d'una versió simple, aquesta funciona sota qualsevol navegador i sistema operatiu. Incorpora també les funcions pròpies dels editors d'imatge en línia com la possibilitat d'emmagatzemar les fotografies i compartir-les amb altres usuaris.

Autodesk Homestyler

Publicat: 19-04-2010 Fantàstica utilitat en línia per planificar i dissenyar els nostres projectes d'interiorisme. Amb Homestyler podrem veure els plànols i dissenys d'interior en 2D i 3D i experimentar amb diferents estils. A més, tenim l'opció de desar els nostres dissenys i, també, de compartir-los amb els nostres amics.

Picasa

Publicat: 04-03-2010 Aquest programa ens ajuda a trobar, editar i compartir en un instant totes les fotos que hi ha al nostre ordinador. Cada cop que obrim el programa, ell buscarà de forma automàtica totes les nostres fotos (fins i tot les que havíem oblidat que teníem) i les ordenarà dins d'àlbums visuals organitzats per data.

Fotopedia

Publicat: 15-06-2009 Batejada com la Viquipèdia de la fotografia, és la primera foto-enciclopèdia col.laborativa amb fotos d'alta qualitat.

Fotografia

Publicat: 06-02-2009

GIMP

Publicat: 08-10-2008

Pàgina següent >>