gestor_correu

Cerca pel tag 'gestor_correu'

Thunderbird

Publicat: 21-02-2012 És l'últim gestor de correu de Mozilla. Thunderbird ens permet mantenir organitzada la nostra informació vital, assegurant-nos i protegint-nos el nostre correu i deslliurant-nos del molest correu brossa. A més, inclou la possibilitat de personalitzar-lo gràcies als seus centenars de complements i incorpora la navegació en pestanyes.

EyeOS

Publicat: 21-07-2011 Aquest és un escriptori virtual personal accessible des de qualsevol lloc amb un ordinador connectat a Internet. Des del navegador podrem accedir a tots els nostres documents, modificar-ne i crear-ne de nous; navegar; consultar el correu... podrem fer les coses més habituals en un ordinador personal sense necessitat de tenir-ne un.

Windows Live Mail

Publicat: 24-04-2008 Windows Live Mail és una aplicació d'escriptori que ens permet obtenir accés a diversos comptes de correu electrònic en un únic lloc, inclosos els comptes de Yahoo! Premium i Gmail. A més, té incorporada algunes funcions del Windows Live MSN que ens donen l'opció d'editar entrades al nostre espai de Live Space, si en tenim.

Correu

Publicat: 02-04-2008