google

Cerca pel tag 'google'

Calibre

Publicat: 27-08-2013 Aquest és una de les eines per a la publicació electrònica que ens permet transformar qualsevol fitxer .ODT (OpenDocument) o .PDF, entre altres formats, a un fitxer .ePUB (o altres formats propietaris com .AZM). Amb Calibre podrem especificar la informació editorial del document i disposar d'una biblioteca digital en el nostre ordinador.

Catalanitzador

Publicat: 27-03-2013 Amb aquesta aplicació permet simplificar la catalanització de qualsevol sistema Microsoft Windows aplicant automàticament els canvis de configuració, paquets de llengua i correctors ortogràfics necessaris per tal que l'usuari pugui treballar en català. A més d'instal·lar paquets oficials, el programa defineix el català com a llengua del sistema.

VirtualBox

Publicat: 19-03-2013 Fantàstica eina que permet als seus usuaris arrencar i fer funcionar un sistema operatiu dins un altre de diferent, com si es tractés d'una aplicació més dins del sistema operatiu amfitrió. VirtualBox virtualitza en una finestra un sistema operatiu secundari com si s'accedís a una altra màquina.

Google SketchUp

Publicat: 18-03-2013 Eina increïblement senzilla i a la vegada extremadament potent que permet crear, veure i modificar idees en 3D de manera ràpida i senzilla. L'aplicació ha estat dissenyada per a combinar l'elegància i espontaneïtat del dibuix a llapis, amb la velocitat i flexibilitat dels mitjans digitals actuals.

Adobe Digital Editions

Publicat: 05-03-2012 Lector de llibres electrònics en els formats estàndards ePUB i PDF. També disposa de la funció de biblioteca personal, ja que l'usuari pot organitzar els seus llibres per títol, autor o editor, per exemple. A més, en tots els llibres inclosos en la biblioteca l'usuari podrà incorporar marcadors i notes per veure-les en una lectura posterior.

Sigil

Publicat: 02-03-2012 Senzill editor per a la publicació electrònica mitjançant el format estàndard internacional ePUB (electronc publication) que utilitzen empreses com Google, Adobe i Apple. Sigil utilitza un simple editor de text WYSIWYG que ens permet treballar amb facilitat l'edició dels nostres llibres electrònics i poder-hi afegir imatges.

Google Chrome

Publicat: 26-05-2010 Aquest és el navegador del gegant d'Internet Google. Destaca per la seva senzillesa, rapidesa, seguretat i disseny minimalista. Podrem realitzar cerques des de la mateixa barra d'adreces, accedir ràpidament als webs que més visitem o, fins i tot, navegar d'incògnit per si no volem guardar el nostre historial de navegació.

Picasa

Publicat: 04-03-2010 Aquest programa ens ajuda a trobar, editar i compartir en un instant totes les fotos que hi ha al nostre ordinador. Cada cop que obrim el programa, ell buscarà de forma automàtica totes les nostres fotos (fins i tot les que havíem oblidat que teníem) i les ordenarà dins d'àlbums visuals organitzats per data.

Mobipocket Creator

Publicat: 08-02-2010 Eina per a la publicació electrònica per a lectors d'ebooks i altres dispositius electrònics com ordinadors i dispositius electrònics compatibles. Podrem transformar els nostres documents en PDF, Word i HTML en fitxers .PRC (format propietari similar a l'ePUB) aptes per a molts dispositius de lectura electrònica.

Google Chrome 2

Publicat: 25-05-2009 Ja està disponible la segona versió del navegador de Google, també en català. De moment, no hi ha versió per a Linux i Mac.

Pàgina següent >>