internet

Cerca pel tag 'internet'

websquesuben

Publicat: 31-03-2014 Diseño web en tarragona, posicionamiento SEO en buscadores, posicionamiento en Tarragona

SeaMonkey

Publicat: 03-09-2012 Aquesta és la suite d'aplicació d'internet "tot en un" anteriorment coneguda com la "Suite d'Aplicació Mozilla". Conté un navegador web, un gestor de correu i un client de grups de discussió, un editor d'HTML, eines de desenvolupament de webs i un client de xerrada d'IRC en un paquet de programes senzill i únic.

TINETjornada Identitat Digital en Xarxa

Publicat: 08-05-2012 Per consultar tota la informació relativa i per inscriure's a la TINETjornada utilitza el menú de l'esquerra.

CUIDA LA TEVA IDENTITAT EN LÍNIA
Jornada d'Internet i de les TIC dedicada a la gestió de la imatge personal i empresarial a la Xarxa

Mozilla Firefox

Publicat: 25-11-2011 Aquest programa de la casa Mozilla ens ofereix la possibilitat de navegar amb rapidesa per Internet amb seguretat i fàcilment. Gràcies a les seves múltiples extensions útils, podrem crear el navegador al nostre gust per moure'ns per la Xarxa amb la màxima comoditat. Inclou una barra de cerca en la interfície.

Premi TINET de Projectes a Internet

Publicat: 13-05-2011 Aquest premi pretén concedir anualment un reconeixement a projectes innovadors i capdavanters orientats a potenciar el desenvolupament d'iniciatives pràctiques que afavoreixin l'ús de la Xarxa ciutadana TINET i la difusió d'Internet en general entre els ciutadans de la demarcació de Tarragona. L'execució dels projectes guanyadors va a càrrec d'OASI.

Internet Explorer

Publicat: 15-03-2011 És el navegador més conegut del mercat, ja que ens ve inclòs dins el paquet de Windows, el sistema operatiu més utilitzat. És una aplicació completa, i millorada respecte versions anteriors. S'hi han incorporat la noves opcions que milloren la navegabilitat (acceleradors) i s'ha creat una nova estructura més segura.

Opera

Publicat: 06-07-2010 Ràpid navegador web, des de la seva versió 8.5 és gratuït i sense publicitat. Fou el primer, l'any 2000, a incloure la navegació per pestanyes. Entre les seves múltiples característiques hi podem trobar un gestor de descàrregues BitTorrent integrat o la possibilitat de guardar notes de les pàgines que visitem.

Països Catalans.fm

Publicat: 26-05-2010 Nou web que centralitza tota l'oferta radiofònica en llengua catalana d'Internet. També disposa d'un web per les televisions.

Servei d'orientació PIMESTIC

Publicat: 26-04-2010 Des de 2008, 165 empreses tarragonines s'han beneficiat d'aquest servei, el qual ha estat valorat amb un índex de satisfacció de 8.

Pàgina següent >>