microsoft

Cerca pel tag 'microsoft'

Windows Live Movie Maker

Publicat: 13-10-2009 Fantàstica eina per a l'edició ràpida i senzilla de pel.licules de vídeo. Amb Movie Maker podem crear espectaculars presentacions de fotografies i vídeos amb només uns quants clics. També podrem afegir música, retallar els clips de vídeo, programar transicions, afegir títols i crèdits i guardar-ho tot en un DVD.

Bing

Publicat: 01-06-2009 Microsoft enterra Live Search i llança Bing, el seu nou cercador amb el qual pretén posicionar-se sobre Google.

Internet Explorer 8

Publicat: 20-03-2009 Microsoft acaba de treure l'última versió del seu navegador amb la qual espera atenuar el creixement de Firefox i altres.

Microsoft Catalunya

Publicat: 17-12-2008

World Wide Telescope

Publicat: 19-05-2008 Microsoft ha tret una aplicació similar a Google Sky que permet explorar les galaxies, estrelles, sistemes solars i planetes.

World Wide Telescope

Publicat: 14-05-2008 Aquest servei gratuït mostra imatges preses per alguns dels més potents telescopis del món com Hubble o l' Spitzer Space i permet als internautes localitzar estels o planetes de la mateixa manera que els serveis de mapes a Internet permeten trobar un carrer.

Microsoft XPS Viewer

Publicat: 18-04-2008 Lector d'arxius XPS (XML Paper Specification), format anteriorment conegut com "Metro". XPS és un document d'emmagatzematge i visualització de les especificacions desenvolupades per Microsoft, similar al PDF d'Adobe, amb el qual Microsoft vol competir. MS Office 2007 permet imprimir documents en aquest format.

Visors de Microsoft

Publicat: 03-04-2008 La companyia Microsoft ens dóna la possibilitat de poder llegir fitxers realitzats amb el seu programari de pagament. Només cal baixar-nos els programes de visualització que ens facilita i instal.lar-los en el nostre ordinador. D'aquesta manera podrem visualitzar correctament documents PowerPoint, Word...