panoramiquesesferiques

Cerca pel tag 'panoramiquesesferiques'

Panoràmiques esfèriques

Publicat: 24-01-2012

TINET incorpora l'última tecnologia fotogràfica, imatges dinàmiques de 360º per 180º que permeten descobrir un paratge des d'un punt en concret. Utilitza el cursor per moure't per la fotografia i descobreix racons característics de les nostres comarques, com si t'hi trobessis in situ.

Alt Camp - Baix Camp - Baix Ebre - Baix Penedès - Conca de Barberà
Montsià - Priorat - Ribera d'Ebre - Tarragonès - Terra Alta





Alt Camp

Monestir de Santes Creus

Aiguamúrcia

Monestir de Santes Creus - Claustre
Monestir de Santes Creus - Església
Monestir de Santes Creus - Sala Capitular
 
El Pati de Valls

Valls

El Pati
Teatre Principal
 
Santuari de la Mare de Déu de Montserrat

Montferri

Santuari de la Mare de Déu de Montserrat
 


Baix Camp

Institut Pere Mata. Pavelló dels Distingits

Reus

Institut Pere Mata. Pavelló dels Distingits
Palau Bofarull. Saló noble
Plaça del Mercadal
Prioral de Sant Pere. Interior
Teatre Fortuny
Castell Monestir d'Escornalbou

Riudecanyes

Castell Monestir d'Escornalbou
La Mussara

Vilaplana

La Mussara
 
Plaça Major de Prades

Prades

Plaça Major


Baix Ebre

Catedral de Tortosa

Tortosa

Catedral
Reials Col·legis
 
Port de l'Ametlla

L'Ametlla de Mar

Port de l'Ametlla


Baix Penedès

Auditoir Pau Casals

El Vendrell

Auditori Pau Casals del Vendrell
Antic sanatori i platja de Sant Salvador
Castell e la Santa Creu

Calafell

Castell de la Santa Creu


Conca de Barberà

Pla de Santa Bàrbara

Montblanc

El Pla de Santa Bàrbara
Església arxiprestal de Santa Maria. Interior
 
Monestir de Poblet església

Vimbodí i Poblet

Monestir de Poblet. Nau central i creuer de l'església
Monestir de Poblet. Sala capitular
Monestir de Poblet. Entorn del claustre de Sant Esteve


Montsià

Pont penjant

Amposta

Pont penjant
Mirador de Sant Carles

Sant Carles de la Ràpita

Mirador de Sant Carles


Priorat

Cartoixa d'Escaladei

La Morera de Montsant

Cartoixa d'Escaladei. Cel·la
Cartoixa d'Escaladei. Entrada
 
Siurana

Cornudella de Montsant

Siurana
Siurana

Falset

Celler Cooperatiu


Ribera d'Ebre

Castell de Móra

Móra d'Ebre

Castell
Pont sobre el riu Ebre
Castell

Miravet

Castell


Tarragonès

Amfiteatre romà

Tarragona

Amfiteatre romà
Teatre Metropol
La ciutat des de la catedral
 


Terra Alta

Poble vell de Corbera d'Ebre

Corbera d'Ebre

Poble vell
 

El Teatre Principal de Valls

Publicat: 14-02-2011 El Teatre Principal de Valls és el segon teatre més antic de Catalunya que ha conservat la seva estructura arquitectònica. Va ser construït entre el 1845 i el 1851 per l’arquitecte Ignasi Jordà i decorat pel pintor i escenògraf Josep Planella. L’any 1882, l’arquitecte Lluís Homs va acabar la façana.

El Pati de Valls

Publicat: 10-02-2011 El Pati és la plaça més cèntrica de la ciutat de Valls. A l'Edat Mitjana s'utilitzava com a pati d'armes del castell, i a aquest fet deu el seu nom actualment. D'aquest castell només es conserva l'arc d'una de les portes que emmarca l'entrada de la sucursal de Caixa Penedès. El Pati ha albergat la vida social i esdeveniments col·lectius de Valls al llarg de la història de la ciutat i, a més a més, ha estat un punt de referència i de reunió. En l'actualitat, s'hi celebren diferents esdeveniments típics, com el mercat de brocanters el primer dissabte de cada mes.

Pla de Santa Bàrbara

Publicat: 10-02-2011 El Pla de Santa Bàrbara és l'origen de la vila de Montblanc. En aquest indret haver-hi un poblat ibèric de la tribu dels cossetans, entre els segles IV aC i I dC. Aprofitant les seves pedres, en aquest mateix indret es va edificar el castell, al segle XII, amb una petita capella. En l'actualitat és un mirador sobre la comarca I es troba ubicat en el lloc més elevat de l’actual nucli urbà de la vila.

Els Reials Col.legis de Tortosa

Publicat: 10-02-2011 Els Reials Col·legis de Tortosa, són el conjunt monumental renaixentista més important de Catalunya i s’ubiquen dins del Conjunt Històric Artístic de la ciutat. El conjunt monumental està format per tres edificis, el col·legi de Sant Jaume i de Sant Maties, el convent de Sant Jordi i Sant Domènec i l’església de Sant Domènec. Tortosa era la cinquena ciutat de Catalunya en nombre d'habitants i comptava amb un col·legi per a la formació dels teòlegs dominics.

Teatre Metropol

Publicat: 30-11-2010 El Teatre Metropol és el principal teatre cobert de la ciutat de Tarragona en l'actualitat, ubicat a la Rambla Nova. L’edifici és una obra modernista de 1908, llavors anomenada Teatre Patronat Obrer, dissenyada per l'arquitecte Josep Maria Jujol. Un arquitecte que en la seva joventut va tenir clares influencies de Gaudí, amb qui havia col·laborat a la casa Batlló. No va ser fins el gener de 1910 que el Teatre va ser inaugurat oficialment com a Teatre Metropol.  El Teatre Metropol és una obra metafòrica plena de simbolisme. Jujol concep la construcció com "un vaixell que conduïa els espectadors cap al mar de la salvació” a través de detalls decoratius que giren al voltant de la idea de la nau.

La Plaça Mercadal

Publicat: 25-11-2010 L’origen de la població a Reus data dels temps de denominació romana, període en què la ciutat va ser  arrasada i posteriorment va ser repoblada pels àrabs. Durant el segle XVIII, Reus va ser un important centre econòmic i comercial que va propiciar la creació d’un gran patrimoni modernista, tan sols superat a Catalunya per la ciutat de Barcelona. La Plaça del Mercadal, del segle XV, antiga plaça del mercat i cor del casc antic, s’ha convertit en un punt d’interès turístic dins de la vila.

Església de Santa Maria de Montblanc

Publicat: 17-11-2010 L'església de Santa Maria de Montblanc o també anomenada Santa Maria la Major és una església gòtica del segle XIV de grans dimensions sobre un promontori des d'on es domina la ciutat històrica de Montblanc. També és coneguda com La Catedral de la Muntanya. Montblanc va ser fundada en 1163 per Alfonso el Cast i, set anys després, ja es troba documentada una primitiva església romànica dedicada a Santa Maria.

La Prioral de Sant Pere

Publicat: 16-11-2010 La Prioral de Sant Pere de Reus és una de les principals parròquies de la ciutat de Reus, regida pel prior i una petita comunitat de preveres. Va ser començada el 1512 i inaugurada el 1569. Una obra de l'arquitecte mestre Benet Otger de Lió. Està dedicada a Sant Pere, que és el patró de la ciutat. L'església de Sant Pere de Reus apareix per primera vegada en la documentació en la segona meitat del segle XII. Inicialment estava dedicada a Santa Maria, i ja estava organitzada des del 1159. És el mateix any en què l'arquebisbe Bernat Tort va fer donació de la parròquia i dominicatura episcopal de Reus al capítol de la catedral de Tarragona.

Teatre Fortuny

Publicat: 26-10-2010 El Teatre Fortuny és el principal teatre de la ciutat de Reus, sorgit el 1882 pel nucli de la burgesia reusenca i motivat per la necessitat de dotar Reus d'un Teatre equiparable a les primeres ciutats catalanes. El seu nom ret homenatge a Marià Fortuny i Marsal, pintor català nascut a Reus. El Teatre es va construir seguint els gustos abarrocats de l'època sota la direcció de l'arquitecte Francesc Blanc i el decorador Josep Maria Puig.

Pàgina següent >>