premis

Cerca pel tag 'premis'

Premi TINET de Projectes a Internet

Publicat: 13-05-2011 Aquest premi pretén concedir anualment un reconeixement a projectes innovadors i capdavanters orientats a potenciar el desenvolupament d'iniciatives pràctiques que afavoreixin l'ús de la Xarxa ciutadana TINET i la difusió d'Internet en general entre els ciutadans de la demarcació de Tarragona. L'execució dels projectes guanyadors va a càrrec d'OASI.

Premi de narrativa curta TINET

Publicat: 05-05-2010 Ja podeu enviar les vostres narracions per participar en la 14a edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET.

Premi TINET de Curtmetratges Autors de Tarragona

Publicat: 28-01-2010 Cada dia el món de l'audiovisual està prenent més força a través d'Internet. L'aparició de servidors dedicats a la publicació audiovisual ha generat un interès creixent de l'internauta cap a la pròpia creació i difusió. En aquest sentit, TINET, com a plataforma digital referent, vol afavorir una trobada a tres: el cinema, Internet i els ciutadans de les nostres comarques, i impulsar, així, la creació de continguts audiovisuals des de Tarragona per a ús i gaudiment dels seus habitants i també per als internautes. Per això dóna suport al REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, dotant el premi de curtmetratges Autors de Tarragona.

Premi de narrativa curta per Internet TINET

Publicat: 10-07-2009 Des del seu inici, TINET ha fet bullir l'olla, fins i tot de la literatura. La iniciativa de crear el premi TINET de narrativa curta per Internet quan aquesta tecnologia era encara emergent ha permès a molts internautes participar de l'amalgama entre la creació i el maquinari. El premi, convocat per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística, està inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Convocatòries

Publicat: 29-06-2009

Premis

Publicat: 17-06-2009

Premis Oscar

Publicat: 06-06-2007 Recopil.lació de les pel.lícules premiades amb un Oscar des de l'any 1927.

Concurs Miss Drag Queen

Publicat: 14-05-2007