radio

Cerca pel tag 'radio'

La veu de la llibertat

Publicat: 10-02-2014 [...]

El règim no es cansava de repetir les seves bones qualitats i intencions per millorar la situació en què ens trobàvem. I, la veritat, no s’albirava cap més alternativa de futur que paraules i més paraules, totes endebades.

Els joves, de casa a col·legi, i a l’inrevés. Els pares, de casa al treball, i a l’inrevés. I de treball, l’afortunat que en tingués. És a dir, l’avorriment elevat a la màxima potència.

I a tot això, esclata la notícia. Alemanya, després de cruspir-se Àustria, envaeix Polònia. I és tant l’èxit amb que ho porta a cap, que es llança contra els Països Baixos i, sense fre, s’endinsa cap a França. I en unes batalles llampec, arriba a les costes de la Bretanya i amenaça Anglaterra.


[...]


L'autor recomana acompanyar aquesta narració –com en un guió per a la ràdio– de la peça musical que se cita en el text.

L'invent més meravellós del món

Publicat: 10-10-2013 A casa arribaven les notícies mitjançant dos periòdics, sobre tot El correo catalán i La Vanguardia. Tots dos en textos íntegrament en castellà. El pare en comprava dos a la setmana. Algun diumenge, si em portava bé, potser em premiaven amb un TBO. No hi havia altres mitjans de comunicació, almenys per a nosaltres. El calendari en forma de bloc que penjava al menjador lluïa l’any 1948.

Quina enveja em donava un amic que tenia un aparell de ràdio. Pel que deien els pares, una ràdio no estava a l’alçada dels recursos econòmics que entraven a la llar.

Un diumenge, tot passejant...
[...]

PaisosCatalans.fm

Publicat: 26-05-2010

Països Catalans.fm

Publicat: 26-05-2010 Nou web que centralitza tota l'oferta radiofònica en llengua catalana d'Internet. També disposa d'un web per les televisions.

Ràdios generals

Publicat: 01-06-2009 Emissores d'àmbit general que emeten al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, organitzades per grups de comunicació. Es detallen les dades generals i, també, les diverses freqüències en què es poden sintonitzar (FM, OM i TDT) i els enllaços per escoltar-les en línia. S'inclouen les emissores d'àmbit local adherides a les ràdios generals.

Yes.fm

Publicat: 05-05-2009 Una bona alternativa en català al servei de ràdio a la carta de Last.fm (que ha passat a ser de pagament recentment).

Last.fm

Publicat: 26-03-2009

Radioafició

Publicat: 10-02-2009

Ràdios municipals

Publicat: 05-06-2008 Hi trobareu les dades de les emissores municipals de les comarques de Tarragona de titularitat pública o privada i que no estan lligades a cap grup de comunicació important. Les emissores estan classificades entre Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre i ordenades alfabèticament pel nom de la població des de la qual emeten. A més, us facilitem els enllaços per escoltar-les en línia des de qualsevol lloc.

Música per Internet

Publicat: 18-01-2008 Cada cop és més popular, tant per la gent més jove, com per als melòmans d'Internet, poder escoltar als seus artistes preferits, descobrir noves bandes internacionals, o buscar aquella peça que un dia va sentir i té ganes de recordar.

Pàgina següent >>