salou

Cerca pel tag 'salou'

Laura Guerrero Interiorismo

Publicat: 27-03-2014 Interiorismo en Tarragona | Decoración en Tarragona Diseño de interiores y locales comerciales en Tarragona. Interiorismo en Tarragona. Restyling, diseño de mobiliario.

Cafè del Far

Publicat: 06-09-2013

Una fotografia val més que moltes paraules

Publicat: 23-07-2013 Als anys 30 les platges de Salou acollien colònies d'estiu per a nens i nenes de Reus, provinents, bona part, dels dos clubs esportius de la ciutat, el Reus Ploms i el Reus Deportiu.

Club Nàutic de Salou

Publicat: 15-07-2010

Torre Vella

Publicat: 21-06-2010 Aquesta construcció va ser ordenada edificar l'any 1530 per l'arquebisbe de Tarragona Pere de Cardona, per tal de protegir aquest punt de la costa de les incursions pirates. La torre ha estat modificada en la seva part interior, mentre que l'exterior presenta bàsicament, el seu aspecte original amb l'escut heràldic de Pere de Cardona, damunt la portalada.

La Punta del Cavall i el Cap Salou

Publicat: 18-06-2010 La Punta del Cavall constitueix el sortint més pronunciat de la part de ponent del Cap de Salou. Des d'aquí es pot contemplar una magnífica panoràmica de la costa de Salou, que ressalta la seva bellesa de forma molt especial en les postes de sol. A recer de la Punta del Cavall, a la part de ponent, es troba la Cala de la Font, un dels llocs més utilitzats per fondejar les embarcacions, en èpoques passades i sovint utilitzada pels pirates en les seves incursions per fer captius i saqueig.

Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig/Miami Platja

Publicat: 30-01-2009 La Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig / Miami Platja ofereix una gran varietat d'activitats nàutiques i d'allotjament així com activitats completament coordinades i fetes a mida del client.

Port Aventura

Publicat: 30-01-2009 PortAventura, ubicat entre els termes municipals de Vila-Seca i Salou, és un dels complexes d'oci més grans d'Europa. Tot i que va iniciar la seva activitat com a parc temàtic l'any 1995, amb el pas dels anys s'ha convertit en un gran resort integrat per atraccions, un parc aquàtic, hotels, establiments comercials, restaurants i tot tipus de serveis. Actualment PortAventura presenta cinc zones temàtiques: la Mediterrània, la Polinèsia, Xina, Mèxic i el Far West.

Pàgina web de Salou

Publicat: 24-11-2008

Pàgina següent >>