seguretat

Cerca pel tag 'seguretat'

CCleaner

Publicat: 27-03-2013 Aplicació que elimina del nostre ordinador tots aquells arxius temporals innecessaris (que no permeten a Windows anar més ràpid). A més, també esborra tots els rastres de la nostra navegació per la Xarxa. D'aquesta manera optimitzarem l'espai del disc dur i salvaguardarem la nostra privacitat.

Synkron

Publicat: 14-04-2010 Aquesta és una eina gratuïta que ens permetrà sincronitzar carpetes del nostre ordinador i aquestes mateixes amb carpetes d'altres dispositius com llapis de memòria, discs durs externs, altres ordinadors... Synkron també ens pot ser molt útil alhora de fer còpies de seguretat dels nostres fitxers.

Jornada PIMESTIC - Seguretat

Publicat: 15-12-2009 Aplica tecnologia i millora el teu negoci. El 17 de desembre se celebra a Reus una jornada PIMESTIC sobre Seguretat de la Informació.

Oficina Seguretat de l'Internauta

Publicat: 15-07-2009 Guia, recomanacions i ajuda per mantenir el nostre ordinador lliure d'intrusos i de programari maliciós.

Ciberàgora 2009

Publicat: 20-06-2009 Els dies 2 i 3 de juliol tindran lloc, al Palau Firal de Tarragona, les Jornades de Seguretat Informàtica i Estratègia.

Ad-Aware Free

Publicat: 27-03-2009 Una de les primeres aplicacions anti-spyware del mercat, anomenada moltes vegades com "l'original". Amb aquest programa podràs netejar el teu ordinador de programes espies, dialers, troians, publicitat agressiva, cookies de seguiment... Podràs protegir la teva informació privada d'una manera ràpida i segura.

Seguretat

Publicat: 23-03-2009

Antivirus i seguretat

Publicat: 02-04-2008

PasswordSafe

Publicat: 31-03-2008 Aquesta aplicació li permet administrar les seves contrasenyes antigues i generar-ne de noves, li deixa organitzar-les en categories, recuperar i utilitzar noves contrasenyes complexes, utilitzant els paràmetres que desitgem. Una vegada guardades, tindrem els noms d'usuari i claus amb uns clics.

SpyBot Search & Destroy

Publicat: 31-03-2008 Aplicació que analitza el nostre ordinador en cerca de software espia, publicitari, modificadors del navegador (hijackers) i altres aplicacions de software maliciós. A més, Spybot ens ajuda a immunitzar el nostre equip contra futures infeccions i analitza continuament el nostre disc dur i, també, la memòria RAM.

Pàgina següent >>