serveis

Cerca pel tag 'serveis'

Preus Públics 2014

Publicat: 08-01-2014 Consulteu els preus públics de la Diputació de Tarragona per a la prestació dels serveis professionals d'Internet i que s'ofereixen a través de la xarxa ciutadana TINET.

Guia de serveis

Publicat: 26-07-2011

Per a complementar la informació que es disposa al canal de Turisme de TINET, t'oferim un recull d'enllaços web disponibles en el nostre Directori web per tal d'ajudar-te en la planificació de les teves sortides per conèixer i gaudir de les nostres comarques.


Hotels i allotjaments

Operadors turístics

Transports

Restaurants i càtering

Productes recreatius i esportius

ExcursionismeSi vols, també pots afegir el web de la teva empresa a través del formulari
del nostre Directori web (i no t'oblidis de seleccionar una de les categories anteriors):

Afeixeix la teva pàgina en el Directori web de TINET

TINETescola

Publicat: 16-06-2011 La TINETescola és un taller gratuït, educatiu i lúdic adreçat a alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO amb l'objectiu de mostrar-los-hi com les noves tecnologies i TINET els poden apropar al seu entorn.

tinet.mobi

Publicat: 07-06-2010 TINET disposa d'una versió reduïda del seu portal apta per l'accés des de dispositius mòbils. Accedeix des de qualsevol punt al webmail, als actes d'agenda del dia, a informació turística i a la programació dels principals cinemes de la demarcació de Tarragona.

Contacta amb TINET

Publicat: 26-05-2010 Perquè estem al teu servei, posem al teu abast diverses vies perquè puguis posar-te en contacte amb nosaltres.

TINETaula

Publicat: 07-09-2009 És una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l'objectiu que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

Butlletins tinetaires

Publicat: 26-05-2009 Periòdicament, TINET envia al seus usuaris informació d'interès relativa als serveis del portal web. Accedeix a l'històric de butlletins enviats a tots els usuaris i informa't sobre com gestionar la teva subscripció.

Com canviar la contrasenya

Publicat: 06-05-2008 Necessites canviar per seguretat la teva contrasenya de connexió als serveis de Tinet.cat i d'accés al teu correu electrònic? Aquí t'expliquem com fer-ho.

Els titulars de Tinet al meu web

Publicat: 14-05-2007

Pàgina següent >>