tarragona

Cerca pel tag 'tarragona'

Don CARLO TrageDi

Data: Hora: 21:00

Jordi Prats Ollé

Publicat: 02-07-2014 Sóc un dissenyador gràfic amb experiència en els sectors del disseny imprès i web, els audiovisuals, la fotografia i la formació. Pots visitar la meva nova web a www.jordipratsolle.com, on trobaràs una descripció més detallada de les meves habilitats i mostres dels meus últims projectes.

Taller d'Arts Escèniques

Publicat: 09-06-2014 Escola de Teatre, Dansa i Cant. També: Pilates, Zumba, Manualitats. Seu de CAEIO empresa de activitats extraescolars esportives i culturals. Colonies i Casals d'Estiu

Cartellera de Tarragona / Ocine

Publicat: 30-05-2014

Cartellera de Tarragona / Yelmo

Publicat: 30-05-2014

websquesuben

Publicat: 31-03-2014 Diseño web en tarragona, posicionamiento SEO en buscadores, posicionamiento en Tarragona

IN USE English Bookstore

Publicat: 27-03-2014 Librería inglesa en Tarragona. Libros en inglés de entretenimiento y educacionales. Teacher store, la librería para profesores de inglés.

L'altra ciutat de Maria Aurèlia Capmany: la meva ciutat

Publicat: 17-03-2014 Ruta literària de la ciutat de Tarragona per mitjà de l'anàlisi de la novel·la de Maria Aurèlia Capmany L'altra ciutat. Consisteix en una mirada retrospectiva cap als paisatges de la Tarragona dels anys 20, des d'una perspectiva insòlita.

I de sobte, s'esvaí la son. Atemptat a Enpetrol el 12 de juny del 1987

Publicat: 10-02-2014 I de sobte, s'esvaí la son endinsa el lector a la Tarragona del juny de 1987, posant-lo en la pell de les persones que van viure l'atemptat d'Enpetrol la mitjanit del 12.

Un treball que es centra en el context històric del moment i que, a partir d'un recull de premsa i d'un seguit d'entrevistes, relata els fets més trascendents d'aquella caòtica nit, combinats amb experiències personals però no menys importants.

En definitva, ajudarà a entendre una mica més la ciutat on vivim i el perquè de la seva estructura. El lector podrà reflexionar sobre la nostra societat actual i saber que, potser es van cometre errades, però que dels errors se n'ha d’aprendre.

Pàgina següent >>