televisio

Cerca pel tag 'televisio'

Paisos-Catalans.tv

Publicat: 26-05-2010

Països Catalans.fm

Publicat: 26-05-2010 Nou web que centralitza tota l'oferta radiofònica en llengua catalana d'Internet. També disposa d'un web per les televisions.

Televisión por Internet

Publicat: 10-03-2010

Televisions locals

Publicat: 19-01-2010 Coneix els canals de televisió que emeten localment en el nostre territori a través de la TDT. A més, us detallem les seves principals dades: webs, adreces postals, telèfons... Trobaràs la majoria de televisions locals de les nostres comarques classificades per demarcacions geogràfiques de la Televisió Digital Terrestre.

Televisions generals

Publicat: 19-01-2010 Accediu a la programació dels diversos canals de televisió d'àmbit general que emeten a les nostres comarques. Us facilitem les principals dades de les diverses televisions generals que actualment emeten en analògic i/o en digital classificades per grups empresarials de comunicació. Accediu als seus webs, consulteu la seva programació, accediu als seus continguts a la carta...

Indústria audiovisual

Publicat: 30-03-2009

No comment: el canal d'Euronews a Youtube

Publicat: 11-10-2007 L'espai No Comment del canal de Televisió Euronews té presència a Internet a través de Youtube. Aquest espai es caracteritza per imatges de fets de tota classe sense comentaris.

Joost: nou servei de televisió per internet

Publicat: 03-10-2007 Joost, el revolucionari servei de televisió per internet, ideat pels autors de Kazaa i Skype, ja és obert a tothom. L'aplicació ofereix més de setze mil programes en dos-cents cinquanta canals, que es pot mirar a pantalla completa i amb bona qualitat d'imatge.

Zattoo: televisió gratis en directe

Publicat: 09-07-2007 Només cal registrar-se, descàrregar el programa i triar el canal que vols veure. Per exemple: La Primera, La 2, Cuatro, Telecinco, La Sexta i algún altre com Canal 24 Horas de TVE i TeleDeporte.

Pàgina següent >>