tinetaires

Cerca pel tag 'tinetaires'

TINET a les xarxes socials

Publicat: 25-07-2012

Marca TINET

Publicat: 06-06-2012 En aquesta pàgina disposes del material gràfic de la marca TINET en diferents formats: JPG, PDF, AI i EPS.

Premi TINET de Projectes a Internet

Publicat: 13-05-2011 Aquest premi pretén concedir anualment un reconeixement a projectes innovadors i capdavanters orientats a potenciar el desenvolupament d'iniciatives pràctiques que afavoreixin l'ús de la Xarxa ciutadana TINET i la difusió d'Internet en general entre els ciutadans de la demarcació de Tarragona. L'execució dels projectes guanyadors va a càrrec d'OASI.

Directori web

Publicat: 26-01-2011 Cerca entre centenars de webs de particulars, associacions i empreses de la demarcació de Tarragona. Les trobareu agrupades per àrees temàtiques. I, si vols, afegeix l'enllaç al teu web.

Contacta amb TINET

Publicat: 26-05-2010 Perquè estem al teu servei, posem al teu abast diverses vies perquè puguis posar-te en contacte amb nosaltres.

Gadgets

Publicat: 22-02-2010 Fes-te amb els fons d'escriptori i els protectors de pantalla tinetaires! Personalitza el teu ordinador amb els dissenys de la teva xarxa ciutadana! O aconsegueix un dels molts articles de marxandatge que tenim per a tu!

Premi TINET de Curtmetratges Autors de Tarragona

Publicat: 28-01-2010 Cada dia el món de l'audiovisual està prenent més força a través d'Internet. L'aparició de servidors dedicats a la publicació audiovisual ha generat un interès creixent de l'internauta cap a la pròpia creació i difusió. En aquest sentit, TINET, com a plataforma digital referent, vol afavorir una trobada a tres: el cinema, Internet i els ciutadans de les nostres comarques, i impulsar, així, la creació de continguts audiovisuals des de Tarragona per a ús i gaudiment dels seus habitants i també per als internautes. Per això dóna suport al REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, dotant el premi de curtmetratges Autors de Tarragona.

TINETàgora

Publicat: 16-11-2009 La TINETàgora és una trobada temàtica que tracta anualment sobre qüestions concretes relacionades amb el món de les tecnologies digitals.

Premi de narrativa curta per Internet TINET

Publicat: 10-07-2009 Des del seu inici, TINET ha fet bullir l'olla, fins i tot de la literatura. La iniciativa de crear el premi TINET de narrativa curta per Internet quan aquesta tecnologia era encara emergent ha permès a molts internautes participar de l'amalgama entre la creació i el maquinari. El premi, convocat per l'Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística, està inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Butlletins tinetaires

Publicat: 26-05-2009 Periòdicament, TINET envia al seus usuaris informació d'interès relativa als serveis del portal web. Accedeix a l'històric de butlletins enviats a tots els usuaris i informa't sobre com gestionar la teva subscripció.

Pàgina següent >>