video

Cerca pel tag 'video'

Miro Video Converter

Publicat: 25-05-2010 Senzill programa, amb el segell de confiança de Miro, amb el qual podràs transformar els teus vídeos als principals formats per a webs i dispositius mòbils. A més a més, pots extreure l'àudio de vídeos i guardar-lo en format MP3. Miro Video Converter ha estat la primera aplicació en permetre la conversió a WebM (VP8).

Miro

Publicat: 25-05-2010 Aquesta aplicació, similar als sistemes de podcast d'àudio, et permet configurar la teva "pròpia televisió a mida". Amb Miro pots subscriure't a canals de televisió i d'Internet, baixar-te vídeos de YouTube o mitjançant el sistema BitTorrent. Segueix, quan vulguis, la teva sèrie o programa preferit.

blip.tv

Publicat: 24-05-2010 Plataforma de publicació i distribució de continguts audiovisuals destinada als creadors i en la qual es "vetlla" pels drets d'autor.

#talkingabout

Publicat: 14-04-2010 Web 2.0 que uneix coneixement al voltant de les noves tecnologies a través de vídeos interactius.

SuperDVD Video Editor Free

Publicat: 13-10-2009 Aquesta aplicació, en la seva versió gratuïta, és un dels pocs editors de vídeo complerts i, a la vegada, de franc que podem trobar-nos actualment. Tot i no anar destinat a l'edició professional, amb ell podrem des de capturar vídeo, afegir efectes, treballar amb àudio o crear DVD amb menús.

Objectius

Publicat: 29-09-2009

Koyote Free Video Converter

Publicat: 07-04-2009 Vols convertir els teus vídeos en un altre format però no saps com fer-ho? Aquest convertidor gratuït t'ho posa fàcil! Tens múltiples possibilitats ja que accepta i transforma a la majoria de formats coneguts: VCD, VOB (DVD), AVI, MP4, iPod, PSP, MOV, MPEG, QuickTime...

CamStudio

Publicat: 02-04-2009 Aquesta és una fantàstica eina que ens permet capturar del nostre escriptori, ja sigui parcialment o total, qualsevol tipus de vídeo, amb la possibilitat d'agregar-li àudio simultàniament. CamStudio ens pot ser molt útil si volem crear videotutorials o guardar-nos aquells vídeos de la Web privats de descàrrega.

Enllaços d'interès

Publicat: 17-03-2009

iTunes

Publicat: 17-02-2009 Aquest és el reproductor multimèdia gratuït de la companyia Apple. ITunes ens permet escoltar música i veure videos, organitzar els nostres fitxers en llistres de reproducció, comprar música... Però, una de les característiques que li dóna més personalitat és la possibilitat de subscriure's en sistema podcast d'audio i vídeo.

Pàgina següent >>