webfacil

Cerca pel tag 'webfacil'

Hòsting de domini amb Webfàcil

Publicat: 10-01-2012 Amplia les possibilitats del teu Webfàcil associant-li un domini i dotant-lo de més espai i de fins a 5 adreces de correu electrònic corporatives.

TINETaula

Publicat: 07-09-2009 És una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l'objectiu que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

Inserir un vídeo de YouTube al Webfàcil

Publicat: 23-07-2008 Voleu mostrar al vostre espai web un vídeo publicat al YouTube i no sabeu com ho heu de fer, no us amoïneu perquè és molt senzill.

Tinc un domini i vull associar-lo al meu espai web

Publicat: 18-06-2008 Heu registrat un domini i voleu que quan algú el teclegi al navegador, se li obri el vostre bloc o el vostre web que heu creat amb el Webfàcil o que teniu penjat al vostre espai web?

Què utilitzo: un Webfàcil o un Bloc?

Publicat: 02-06-2008 Estàs desorientat perquè necessites un espai web i no saps quin elegir? T'expliquem les principals diferències entre Webfàcil i Blocs perquè elegeixis el que més et convingui.

WEBfàcil destacat, ISAVELA

Publicat: 23-08-2007 "ISAVELA un nuevo concepto en velas", és un WEBfàcil d'una empresa dedicada a la fabricació d'espelmes de tot típus. Especialitzada en espelmes d'interior, espelmes d'exterior realitzades amb gotes de parafina.

Webfàcil

Publicat: 19-07-2007 Vols muntar la teva pròpia web i no tens ni idea de programació? A TINET t'ho posem fàcil! Crea el teu portal, nosaltres t'ajudem!