Si tens algun problema per llegir aquest correu, pots veure'l en línia a: http://www.tinet.cat/deixa-el-teu-missatge-al-mur-de-tinet20anys
 
Diputació de Tarragona
BUTLLETÍ TINETAIRE 17.07.2015
 
  
 
El Mur de #TINET20anyslínia menú

TINET estrena un mur virtual per recordar plegats 20 anys d'Internet a casa nostra

A través d'anècdotes, vivències i records volem reconstruir una història col·lectiva del què ha significat Internet en la nostra vida. Ja pots accedir a aquest nou espai web interactiu i obert a la participació de tothom (no cal registrar-se). Deixa el teu missatge de text i acompanya'l, si vols, d'una foto, d'un vídeo o d'enllaços.

 

Formació

En marxa noves convocatòries de la TINETaula i la TINETescola

A partir del mes d'octubre les activitats formatives que ofereix la Diputació de Tarragona per millorar les habilitats i les bones pràctiques en l'ús de les TIC arribaran novament als municipis de la geografia tarragonina.

 

Vacances

4 apps per a viatgers que no volen sentir-se perduts

"El meu vol té retard?", "Com recordaré on he deixat el cotxe de lloguer?", "Què hi diu a la carta de menús?", "Com trobaré la farmàcia més propera?"... Troba les respostes amb les aplicacions mòbils que et proposem. Pren bona nota i no et sentis perduts quan viatgis a l'estranger.

Oci

Turisme i Instagram, una combinació exitosa

La xarxa social Instagram s'ha convertit en el principal aparador de les zones turístiques d'aquí i d'arreu. Amb la seva aplicació per a mòbils, els visitants capturen en imatges monuments, paisatges i moments i ho comparteixen públicament. Per altra banda, els organismes de promoció turística agraeixen aquestes instantànies úniques i les vehiculen dins la seva estratègia de promoció.

 

Seguretat

Malwarebytes Anti-Malware Free

Una eina molt útil per a complementar les tasques de prevenció del teu antivirus i millorar la seguretat del teu ordinador.

Internet

DuckDuckGo, l'ànec que cerca i no et rastreja, aixeca el vol

El cercador respectuós amb la privacitat i que no rastreja els seus usuaris, continua a l'alça i ha aconseguit trencar una nova barrera: els 10 milions de cerques.

 

Actualitat

Portals de transparència: l'administració obre les finestres

Llibre electrònic

eBiblio Catalunya, el nou sistema de préstec de llibre electrònic de les biblioteques públiques