Si tens algun problema per llegir aquest correu, pots veure'l en línia a: http://www.tinet.cat/inscripcions-obertes-la-tinetjornada-2017
 
Diputació de Tarragona
BUTLLETÍ TINETAIRE
25.05.2017
 
  
 
TINETjornada 2017línia menú

TINETjornada 2017: Internet, les coses i nosaltres

El proper dissabte 3 de juny, al matí, t’esperem a la Diputació de Tarragona en una nova TINETjornada. L'edició d'enguany tractarà alguns dels aspectes de la Internet de les coses per conèixer quan i on podem fer servir objectes connectats, per saber on van a parar les dades recollides, i per establir un mínim de mesures bàsiques de seguretat i de privacitat basades en el sentit comú. A més, es practicaran unes nocions essencials de programació, per entendre millor com s'han creat i s'han programat aquests objectes connectats.

 

'Connectant els objectes', amb Lluís Marquina

El director del Generació Digital de TV3 ens explicarà, des d'una vessant pràctica, què és la Internet de les Coses i quan i on podem fer servir objectes connectats amb molts exemples de dispositius que ja es poden fer servir avui en dia a la llar, al nostre cos i a la ciutat.

 

'Robòtica i programació', amb Tania Valderrama

La coordinadora pedagògica de Dynamind, una iniciativa tarragonina que treballa per despertar l'interès en la robòtica i la tecnologia, ens oferirà una breu xerrada sobre diferents recursos tecnològics amb els quals es pot treballar per portar a terme projectes de robòtica i programació.

 

'Taller de programació'

A través d'un taller pràctic amb tauletes tàctils, l'equip de Dynamind ens introduirà a alguns conceptes bàsics de programació que ens ajudarà a trencar les barreres inicials que frenen l'ús i el desenvolupament dels objectes interconnectats.

 

Una trobada formativa adreçada a tothom

Amb la TINETjornada, la Diputació de Tarragona pretén apropar temes d'avantguarda en l'àmbit d'Internet i les TIC als usuaris de TINET i a tota la ciutadania, sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació professional i personal.

La inscripció és gratuïta

Si vols venir a la TINETjornada, cal que t'inscriguis prèviament a través del web de TINET. Tens temps fins l'1 de juny. Recorda que les places estan limitades a l'aforament de la sala.