Si tens algun problema per llegir aquest correu, pots veure'l en línia a: http://www.tinet.cat/inscriu-te-ja-la-tinetjornada-del-28-de-novembre
 
Diputació de Tarragona
BUTLLETÍ TINETAIRE
19.11.2015
 
  
 
TINETjornada 2015: Vint anys compartintlínia menú

T'esperem a la TINETjornada 2015!

"Vint anys compartint" és el títol d'una nova edició de la TINETjornada que tindrà lloc dissabte, 28 de novembre, al Palau de la Diputació de Tarragona. Coincidint amb el 20è aniversari de la Xarxa ciutadana, la TINETjornada repassarà el orígens i la trajectòria de TINET i ampliarà la mirada a aquelles iniciatives ciutadanes que també treballen en comunitat i fent xarxa.

Programa

Coneix projectes en comú que utilitzen Internet i que comparteixen coneixement, recursos i experiències.

Inscriu-te ja!

L'assistència a la TINETjornada és lliure i gratuïta, prèvia inscripció. Les places estan limitades a l'aforament de la sala.

 

Tinetaires

20 anys de la Internet Ciutadana

El 16 d'octubre de 1995 naixia a Tarragona la primera xarxa ciutadana de l'Estat. D'aleshores ençà, TINET ha esdevingut en un element dinamitzador i divulgador de la Societat de la Informació a les nostres comarques.

 

Formacio

Tornem a les aules!

Ja s'han iniciat les activitats de la TINETaula i la TINETescola per acostar coneixements i bones pràctiques a Internet a diferents municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Actualitat

El llibre del darrer Premi TINET es presenta online

Recupera l'emissió per Internet de l'acte de presentació de Els nom de les vaques i altres contes, celebrat el passat 11 de novembre a Tarragona.