Antivirus i seguretat

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


CCleaner

Publicat: 27-03-2013 Imatge notícia Aplicació que elimina del nostre ordinador tots aquells arxius temporals innecessaris (que no permeten a Windows anar més ràpid). A més, també esborra tots els rastres de la nostra navegació per la Xarxa. D'aquesta manera optimitzarem l'espai del disc dur i salvaguardarem la nostra privacitat.

Avast! Free Antivirus

Publicat: 07-07-2010 Imatge notícia Un complet paquet antivirus exclusivament dissenyat par a un ús a nivell personal i no comercial. Ambdues condiciones s'han de tenir present. En el cas d'institucions i empreses, el servei és de pagament. L'empresa ofereix descomptes per a entitats sense ànim de lucre. Una vegada instal.lat, s'actualitza automàticament.

Microsoft Essentials Security

Publicat: 18-05-2010 Imatge notícia L'eina de Microsoft per a protegir el nostre ordinador personal amb sistema operatiu Windows. És un paquet de protecció bàsica en temps real que actua contra virus, espies i altres tipus de software maliciós. L'aplicació s'executa de forma silenciosa i eficient en segon pla, sense interrupcions ni temps d'espera llargs.

Comodo Internet Security

Publicat: 27-04-2010 Imatge notícia Aquesta és una eina molt útil per protegir el nostre ordinador de programari maliciós i espia. Està compost per un antivirus i un tallafocs que poden instal.lar-se conjuntament o independentment. Tot i ser una protecció bàsica, ens ofereix la garantia a l'actualitzar-se diàriament de forma automàtica.

BitDefender Online Scanner

Publicat: 24-03-2010 Imatge notícia Antivirus i antispyware accessible des del navegador, ens analitzarà i ens netejarà automàticament la memòria del sistema, arxius i la resta d'unitats. BitDefender Online Scanner té l'avantatge que pot ser utilitzat sense necessitat de desinstal.lar l'anti-virus que tinguem permanentment al nostre ordinador.

AVG Anti-virus

Publicat: 20-10-2009 Imatge notícia L'empresa AVG ens ofereix una versió bàsica de franc del seu antivirus i antiespies. Aquesta versió només és valida per als ordinadors personals de casa, en cap cas per als ordinadors de cap negoci. Per gaudir d'altres serveis com un antispam, fireware, protecció d'identitat... s'ha de contractar la versió de pagament.

Ad-Aware Free

Publicat: 27-03-2009 Imatge notícia Una de les primeres aplicacions anti-spyware del mercat, anomenada moltes vegades com "l'original". Amb aquest programa podràs netejar el teu ordinador de programes espies, dialers, troians, publicitat agressiva, cookies de seguiment... Podràs protegir la teva informació privada d'una manera ràpida i segura.

PasswordSafe

Publicat: 31-03-2008 Imatge notícia Aquesta aplicació li permet administrar les seves contrasenyes antigues i generar-ne de noves, li deixa organitzar-les en categories, recuperar i utilitzar noves contrasenyes complexes, utilitzant els paràmetres que desitgem. Una vegada guardades, tindrem els noms d'usuari i claus amb uns clics.

SpyBot Search & Destroy

Publicat: 31-03-2008 Imatge notícia Aplicació que analitza el nostre ordinador en cerca de software espia, publicitari, modificadors del navegador (hijackers) i altres aplicacions de software maliciós. A més, Spybot ens ajuda a immunitzar el nostre equip contra futures infeccions i analitza continuament el nostre disc dur i, també, la memòria RAM.

KeePass Password Safe

Publicat: 28-03-2008 Imatge notícia Aplicació que ens permet gestionar d'una manera segura les nostres contrasenyes. Podrem posar totes les claus en una sola base de dades bloquejada sota una clau mestra o un disc-clau. Les bases de dades són codificades utilitzant el millors i més segurs codis algorítmics de xifratge actualment coneguts (AES y Twofish).